אכן היו כמה דברים הפרק
שכחתי לגמרי שאריה ביקשה לעבור כיתה. חבל שלא אושר לה. היא ניסתה לבלום את המשיכה לעזרא.
הסיפור של אמילי בעונה הראשונה היה יפה, וזה בין הפעמים היחידות ששיי מיטשל שיחקה מדהים. נראה שככל שחלפו העונות המשחק שלה נהיה רע יותר.
כמו כן סוף הפרק היה מדהים כשרמזו לנו שג'נה היא A ויכול להיות שהיא רואה. מהמשך הסדרה אנחנו יודעים שאליסון שיקרה לבנות ולא את טובי קאוונה היא ראתה אלא את ג'נה, והחליטה לנקום בה על כך שהיא התחפשה באותה תחפושת כמו שלה. לי אין שום סמפטיה לאליסון, אני חושבת שהיא מגעילה ברמות, וממש לא מטריד אותי מי היו החברים שלה, אלא אם כן זה קשור לסיפור. זה לא אומר שלא ריחמתי עליה שהיא סיפרה שאימא שלה קברה אותה בעודה חיה! בעיניי זה הקסם של הסדרה החברות שלה שמאוד אהבו אותה (ואני ממש לא מבינה למה), ומצד שני כל הדברים הדוחים שהיא עשתה כמו להמציא שמות, לצחוק על אנשים, להתעמת ולגרור לדבר עבירה את החברות שלה.
לגבי רן, אני התעצבנתי שבהמשך הסדרה שינו לו את השם לוורן. כן, אני מבינה שזה אותו שם. אבל כבר התרגלתי לשם של הדמות ואני לא מבינה למה היה צורך לשנות.כל הקטע של עם ספנסר היה לא ברור. לשם מה הוא התארס עם מישהי אם הוא לא חושב שהיא האחת? למה הוא בכלל הציע נישואים למליסה? אפילו בארוחה הוא לא ישב לצידה, אלא מולה? הוא היה עסוק בספנסר יותר מאשר עם ארוסתו. גם הנשיקה לא הייתה במקום, ובכלל כל ההתנהגות שלו תמוהה לחלוטין.
אבל מה הוא חמוד