עונה 1 פרק 2

revi 17

New member
שנתחיל?...

טוב, אז ראשית נדסקס על הסוד שספנסר ידעה על אליסון "היא יצאה עם בחור מבוגר בקיץ ההוא". אנחנו יודעים שהיא יצאה עם שניים! איאן ועזרא ויש אפילו אפשרות לבחור נוסף שנכון לעכשיו כינויו "חתיך החוף". תרצו או לא, אבל כל הקטע של להפוך את אליסון ל"בתולה קדושה מעונה" בפרק האחרון, 424 שבו נאמר לנו שהיא ועזרא לא שכבו וגם שהיא ואיאן לא שכבו (אז מה לעזעזל עשתה מצלמה בחדר?!?) כדי שנקבל את הרושם שנשים בתולות הם טהורות וה"קורבן" ונחוש רגש של אמפתיה לאליסון.... פשוט בולשיט מפרספקטיבה של אדם בוגר! א) אנחנו יודעים שאליסון לא בתולה הרי הייתה לה "בהלת הריון" מחתיך החוף. ב) אני כבר כמה עונות חשה אמפתיה לדמות שלה אז כל הקטע של "היא לא שכבה עם איאן או עזרא" פשוט הוריד לי מהכותבים של הסדרה!

"התאונה של ג'נה"- התרחשה ב4.7.09 יום העצמאות האמריקאי, לג'נה יש את כל הסיבות בעולם לתחושת נקם נגד השקרניות, אולם נכון לעונה 1 היא במצוד אחרי סרטוני הוידאו שהיא יודעת שהיו ברשות אליסון.

אם בפרק הראשון וורן לא העיק עלי למרות ניסיון הפלירטוט עם המאסז', בפרק השני כבר לא יכלתי לסבול את נוכחותו על המרקע! כל המבטא הבריטי והתחנפנות לאחותה של ארוסתו פשוט מראים איזה בחור שפל הוא! והנשיקה בסוף

עוד משהו מעניין מהפרק זה סיבת המוות של האנונימית שהיא חנק... על הסיבה הזאת שווילדן פרסם במסיבת העיתונאים פלוס החבטה בראש השקרניות יחקרו לעומק בעונה 2.

בנוסף אציין שאני חושבת שהיוצרים השתמשו בסיפור של אמילי על הצד הטוב ביותר! כן היא לסבית ניתן היה לראות זאת מהפיילוט אבל התהליך שהיא תעבור בעונה 1 היה יפה

אכן היו כמה דברים הפרק

שכחתי לגמרי שאריה ביקשה לעבור כיתה. חבל שלא אושר לה. היא ניסתה לבלום את המשיכה לעזרא.
הסיפור של אמילי בעונה הראשונה היה יפה, וזה בין הפעמים היחידות ששיי מיטשל שיחקה מדהים. נראה שככל שחלפו העונות המשחק שלה נהיה רע יותר.
כמו כן סוף הפרק היה מדהים כשרמזו לנו שג'נה היא A ויכול להיות שהיא רואה. מהמשך הסדרה אנחנו יודעים שאליסון שיקרה לבנות ולא את טובי קאוונה היא ראתה אלא את ג'נה, והחליטה לנקום בה על כך שהיא התחפשה באותה תחפושת כמו שלה. לי אין שום סמפטיה לאליסון, אני חושבת שהיא מגעילה ברמות, וממש לא מטריד אותי מי היו החברים שלה, אלא אם כן זה קשור לסיפור. זה לא אומר שלא ריחמתי עליה שהיא סיפרה שאימא שלה קברה אותה בעודה חיה! בעיניי זה הקסם של הסדרה החברות שלה שמאוד אהבו אותה (ואני ממש לא מבינה למה), ומצד שני כל הדברים הדוחים שהיא עשתה כמו להמציא שמות, לצחוק על אנשים, להתעמת ולגרור לדבר עבירה את החברות שלה.

לגבי רן, אני התעצבנתי שבהמשך הסדרה שינו לו את השם לוורן. כן, אני מבינה שזה אותו שם. אבל כבר התרגלתי לשם של הדמות ואני לא מבינה למה היה צורך לשנות.כל הקטע של עם ספנסר היה לא ברור. לשם מה הוא התארס עם מישהי אם הוא לא חושב שהיא האחת? למה הוא בכלל הציע נישואים למליסה? אפילו בארוחה הוא לא ישב לצידה, אלא מולה? הוא היה עסוק בספנסר יותר מאשר עם ארוסתו. גם הנשיקה לא הייתה במקום, ובכלל כל ההתנהגות שלו תמוהה לחלוטין.
אבל מה הוא חמוד

a silver cat

New member
לא שינו לו את השם

השם שלו מתחילת הסדרה היה ונשאר רן (Wren). אני מניחה שיש כאלה שכותבים וורן כי הם לא מבינים שהW היא שקטה ומכאן הבלבול.

תעזבי את התרגום

שאולי מטעה, בגלל ההסבר שנתת. אני שמעתי את השקרניות קוראים לו וורן. אני לא זוכרת באיזה פרק, אולי הבא שהוא מופיע בו. אבל בהחלט שמעתי את השם וורן, ולא רן (שמעתי ולא קראתי)

a silver cat

New member
מה שאת אומרת לא ממש הגיוני

אם באנגלית השם נכתב מתחילת הסדרה אותו דבר (Wren) אז זה אומר שגם צריך להגות אותו באותו האופן מתחילת הסדרה. בין אם Wren נהגה כוורן או כרן ההגייה הזאת צריכה להיות עקבית. אני מניחה שזה שם שקיים בשפה האנגלית הרבה לפני שקרניות קטנות וההגייה שלו אמורה להיות קבועה, בין אם היא וורן או רן.
ואני מתחילת הסדרה שמעתי רן. נכון שלW יש איזשהו אפקט וטיפה שומעים אותה אבל ההגייה של השם הרבה יותר קרובה לרן מאשר לוורן. זה לא שהם אומרים וו-רן. לא שומעים את הW באופו מובהק (אני לפחות לא שומעת אותה).

יסמין@

New member
Wren

זו ציפור קטנה, ששמה בעברית: גדרון. ומבטאים: רן. הW שקטה כמו למשל במילה write

a silver cat

New member
לא ידעתי שזה ציפור, תודה על ההסבר

וכן, כמו שאמרתי, לא שומעים את הW, לפחות לא באופן בולט.

למעלה