עונה תשיעית - מציאות (?!)

kinspirit

New member
עונה תשיעית - מציאות (?!)

אני חייבת לציין את החדשות הבאות בסימן שאלה גדול, בעיקר משום שלא יצאה עדיין הודעה רשמית בנדון. אולם, אלו אכן חדשות רציניות אשר פורסמו באתר רציני ולכן... טוב, אני אפסיק להציק לכם ופשוט אכתוב את מה שידוע לי כרגע - מייקל גרינברג אישר אתמול, בכנס סרטים וקומיקס אשר נערך בלונדון, כי ריצארד דין אנדרסון יופיע בארבעה פרקים בלבד של העונה התשיעית. כמו כן, מאחר ואמנדה טאפינג צפוייה ללדת רק בחודש מרץ, לא ברור עדיין כיצד זה ישפיע על השתתפותה במחצית הראשונה של העונה. יש לציין כי העונה התשיעית של סטארגייט עדיין לא הוכרזה רשמית ע"י MGM וערוץ המדע בדיוני, אולם ככל שמשתמע מדבריו של גרינברג, עונה תשיעית היא אכן מציאות. אני מצרפת לינק לאתר עם החדשות, יש לשים לב לכך שיש ספויילרים לעונה שמינית בגוף ההודעה !!!!!!!!!

P e t e r P a n

New member
מציאות שלא מן ההרכח שתתקיים

כיוון שאם ריצ'רד דין אנדרסון יופיע ממש ממ שפחות ואם אמנדה טאפינג מצפה לילד אז אין כל כך סיכוי שהיא תמשיך ותופיע {לפחות לא בחצי הראשון של העונה}, אז מי זה מששאיר? טיאל'ק ודניאל לבד? אולי הגיע הזמן להשכיב את הסדרה לישון כי זה כבר מתחיל כאילו מנסים להחיות משהו שכבר מבקש לא לחיות {מזכיר לי קצת את עניין עראפאת}. אם תהיה עונה תשיעית, וכי מה טוב, אבל אם חצי מהצוות לא מופיע, זה כבר לא סטארגייט, זה כבר לא זה, אז אולי אפילו כדאי לוותר... אגב, מייקל גרינבורג הוא היחידי שמדבר על עונה תשיעית. נתקלתי בידיעה דומה בגייטוורלד לפני כחודש ששם הוא אומר שעונה תשיעית נראית לו אפשרית, אבל הוא לא סגור. אני בכלל מחכה לאישור רשמי שעונה תשיעית אכן תתקים, ולא רק לשמועות לא מבוססות, אפילו שהן באות מפיו של מייקל גרינבורג. אגב, בואו ונצא מנקודת הנחה שאכן תהיה עונה תשיעית... נראה לכם שזה אפשרי בלי ג'ק כמעט ו(אולי} בלי סאם???

kinspirit

New member
../images/Emo58.gif אפשרי לעונה 7 בהודעה שמעל

אני מנסה להחליט האם זה ספויילר או לא. האם באמת יש מישהו שמסתובב בעולם ואינו יודע לגבי זה?! ... אבל רק כדי להיות בטוחה, החלטתי לשים את האזהרה.

kinspirit

New member
*כחכוך גרון* ../images/Emo58.gif

רק למקרה... שורות רווח של ספויילרים... * * * * * דניאל ג'קסון חי ונושם
אני יודעת, קשה להאמין שיש אנשים שעדיין מסתובבים בעולם ולא יודעים את זה, במיוחד כי זה אומר שהראש שלהם היה קבור בחול בשנתיים האחרונות...אבל עדיין, לך תדע.

P e t e r P a n

New member
אה, אופס... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

זה באמת היה נראה לי ברור מאליו משום מה... אגב, בנוגע לשאלה ששאלתי, נראה לך עונה תשיעית רק אם חצי מהצוות?!

Echelon

New member
כמו שכבר אמרתי (בלי ספוילרים)

לדעתי רק יהרוס אם יעשו עונה תשיעית. אמרתי את זה גם על העונה השמינית ולמרות שאני נהנה ממנה עכשיו, השביעית זה היה שיא הסדרה לדעתי, ואנחנו קצת נופלים עכשיו, אלא אם כן יהיה איזה Climax חדש ומסחרר. לדעתי יוצרי הסידרה יהרסו אם ילכו לעונה תשיעית עם חצי מהקאסט וככל הנראה עכשיו מחסור בעלילה.

P e t e r P a n

New member
לגבי עונה שמינית {בלי ספוילרים}

היא לא כל כך רעה ודי מהנה. אני מסכים שהשביעית הייתה בהחלט מצויינת והשמינית נראית קצת חיוורת אבל היא עדיין טובה. אבל עונה תשיעית נראה עכשיו די מיותר באמת, במיוחד אם השינויים שדוברו עליהם...

nzkiwi

New member
נו שיעשו אמוטיקון ל"ללא ספויילרים"

השתעשתי עם הרעיון וזה מה שיצא... וה-"F" זה ל-FREE... (ספויילר פרי) למישהו יש קשרים בתפוז?

subatoi

New member
ג'ק בארבעה פרקים וסם בחצי עונה?!

בלי לדעת מה קורה בשביעית ובשמינית, זה נשמע זוועה. עם כל האהבה, לא תודה.

Tollan

New member
זה נשמע לי...

איום ונורא. באמת, אם ריצ'רד דין אנדרסון הולך להופיע רק בארבעה פרקים, אז שיסיימו את הסדרה בעונה השמינית, וזה בלי להתחיל לדבר בכלל על מצבה של אמנדה... שיסיימו וזהו

jewish master

New member
בבקשה, לא!

אני שואל את עצמי, למה הם מתעקשים למתוח את הסדרה מעבר לנדרש, 8 עונות זה הרבה מעבר למכובד אני בטוח שאף אחד לא יתאבל(מעבר לנדרש) אם סטארגייט תתבטל, מילא עם לא היה משהו שימלא את החסר, אבל כשיש את אטלנטיס הנהדרה כתחליף אני חושב שזה יהיה הולם ביותר שסדרת האם תיקח צעד קטן הצידה ותיתן לסדרת הבת שלה להמשיך בדרכה

Chelnak

New member
בלי אוניל??? בלי סאם???

לא! (ולכל הפחות, שיחכו עד שאמנדה תלד...)

guinan

New member
../images/Emo58.gifלא חושב שיהיה עונה 9

מסיבה 1 במקור לא היה אמור להיות עונה 8 אלה סרט בכול מקרה היה די חורג שהסדרה המשיכה 8 עונות (כמה סדרות כאלה יש ???)

french lover

New member
לא הבנתי..איפה הספוילר שלך??

אגב גם לא הבנתי איפה הספוילר לגבי העונה ה8 בכתובת הנילוות???

P e t e r P a n

New member
יש סדרות

שהחזיקו מעמד יותר מ-8 עונות, ולא, אני לא מדבר על אופרות סבון המגעילות למיניהם. תשמע, העונה השמינית היא בהחלט הייתה אפילו עבורי הפתעה, ואפילו הפתעה נחמדה. וסטארגייט גם הוכיחה את עצמה כל כך יפה לאורך כל שידור הסדרה, שתשתמע, עונה שמינית היא פשוט מתנה נפלאה. הבעיה היא פה שיש כבר הרגשה באמת שמנסים כבר למתוח את זה יותר מדי וזה מרגיש לא טוב כבר. אתה לא יכול להרגיל לאורך זמו ארוך מאוד את הצופים לצוות מסויים ולחשוב שמתישהו זה לא ישפיע. סטארגייט בלי ג'ק, או סאם, או דניאל או טיאל'ק זה בהחלט לא יהיה אותו הדבר. זה שונה. אז נכון, העונה השישית הייהת טובה אפילו שדניאל לא הופיע בתפקיד קבוע והגיח מדי פעם בהופעת אורח. אבל השאלה היא, אם הוא לא היה מופיע בהופעת אורחף האם היינו ממשיכים לצפות? נאמר בהודעה באמת שריצ'ארד דין אנדרסון יופיע רק לארבעה פרקים אם תהיה עונה תשיעית, ומה זה שווה? הרי ג'ק הוא דמות מרכזית, אי אפשר לשלוף אותו מהסדרה ולחשוב שלא תהיה לזה השפעה. ובכלל, לא ידוע גם מה בעניין אמנדה טאפינגף שצפויה ללדת בקרוב, ולזה שיהיה לה ילד יהיה השפעה, אני בטוח... בקיצור, סטארגייט, למרות היותה ה-סדרה שאני הכי אהבתי עד היום (ולא רק בגלל המד"ב שבה, אלא בגלל שהתסריטים שם היו משולמים בכל פרק, ובגלל השחקנים, הבימוי, הכל!}, אולי צריכה להכריז שזה הסוף ופשוט להוריד את הוילון כל עוד הסדרה חרוטה בזכרוננו כמשהו טוב... אני לא רותה עונה תשיעית ולהתאכזב (למרות שהעונה השמינית לא מאכזבת בכלל, אני מוכרח להגיד). מצד שני, כמו שכבר אמרתי, גם העונה השישית בלי דניאל הייתה די טובה, אז מי יודע?

P e t e r P a n

New member
אגב, קינספיריט....

לא אמרת מה דעתך? עונה תשיעית בלי ג'ק ואמנדה, זה נראה לך?

kinspirit

New member
הדעות חלוקות בנדון

בדיוק שלשום בלילה חשבתי על זה. צד אחד שלי התחלחל למחשבה של סטארגייט ללא ג'ק, ואמרתי לעצמי שכבר עדיף בלי סטארגייט בכלל. בלי ג'ק הסדרה פשוט תחסר משהו, ובמקום להנות מהפרקים, נהיה עסוקים בלחשוב שמשהו חסר ומשהו לא נכון. אני באמת ובתמים חושבת שהדמות של ג'ק היא הדמות המרכזית בסדרה, בלעדיה, זה לא יהיה סטארגייט. מצד שני, ברגע שהמחשבה על כך שלא יהיה יותר סטארגייט חלפה בראשי, פתאום היה קשה לנשום והרגשתי דקירות בלב. אז אולי כבר עדיף הכל, העיקר שהסדרה לא תסתיים. כפי שאמרתי, הדעות חלוקות

למעלה