עונה שניה לנפילים

noam270

New member
איזה כיף!!! וכל אלה שכתבו שחלק לא משתתפים...

בכותרת המשנית כתוב בפירוש- כל השחקנים ממשיכים זה שבסוף הם כתבו רק חלק מהשמות לא אומר שהשאר לא משתתפים....! זה מה שאני חושבת... חחח ואיזה מישהי כתבה שם בתגובות שכדי שיוסיפו לקאסט את דניאל בן חיים מכוכב נולד...חיה בסרט הילדה...

אפרופו כוכב נולד

נכון חן אהרוני ממש דומה לג'ייסון דנינו הולט או שאני טועה?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif25 פרקים זה ממש מעט!

תחשבו שזה כאילו היה נגמר אתמול, מבחינת הזמן (עברנו עד היום 26 פרקים).

digikids

New member
אני מציע שישנו את הפורמט

מדרמה יומית לדרמה שבועית או פעמיים בשבוע. 25 פרקים? זה ייגמר כל כך מהר! אני מציע 2 פרקים בשבוע נגיד ראשון וחמישי או שני וחמישי, וככה גם המתח יהיה גדול יותר בין פרק לפרק. זה ימתח את הצופים, ויהיה יותר ארוך...

ילד רע 15

New member
העונה השנייה תשודר במתכונת יומית.

25 זה הרבה בשביל שבועית, תחשוב כמה זמן תמשך העונה השנייה אם תהיה שבועית. בכל מקרה, ההצעה שלך באמת טובה. פעמיים בשבוע זה כמו 12 פרקים שבועיים (שניים בשבוע: 24 פרקים) ועוד פרק אחד שבועי. כלומר - 13 שבועות. אבל זה לא טוב משום שאנשים עלולים להסתבך עם עניין הימים ולא לזכור אותם, ו2 בשבוע זה פתטאי מבחינת yes, ככה לא עושים בד"כ. בכל מקרה אני הייתי מעדיף שתהיה זו מתכונת שבועית או לפחות שניים - שלושה פרקים בשבוע כדי שלא ייגמר מהר, מצד שני - יהיה משעמם לחכות שבוע שלם בשביל שעה סה"כ - שני פרקים בשבוע מסתכמים בבקושי שעה. בשביל זה לחכות שבוע?

digikids

New member
כן את צודק

לא ציפיתי שבאמת ישנו את המתכונת בגלל מה שכתבתי, רק חלמתי לי על עתיד טוב יותר.. המתח מוסיף המון אבל בהתחשב בעובדה שהפרק רק חצי שעה זה יהיה די מאכזב לחכות חצי שבוע בשביל חצי שעה.. צודק 100%... אז שיוסיפו פרקים או משו לפחות

ילד רע 15

New member
צודק, זה באמת לא הרבה פרקים,

אבל תאמינו לי שרק נרוויח. אני חושב שהמטרה היא לקבל פרקים שהם ברמה של הרבה מעבר. אם כל אחד מ- 26 פרקים ששודרו עד כה נראה ממש כמו פרק שבועי עם השקעה עצומה מכל בחינה, העונה השנייה תהיה עוד יותר מושקעת וגדולה, בומבסטית. הרי לא ישקיעו פחות כסף מבעונה הזו, אפילו יותר - וזה מתחלק ב25 ולא ב50, רווח של יותר מפי שניים.

למעלה