עונה שמינית אושרה!!!!!!!!!!!!!

Chakotay

New member
עונה שמינית אושרה!!!!!!!!!!!!!

ישששששש תודה לאפופיס בשמיים!!!!! כן קראתי ב www.gateworld.net שעונה שמינית אושרה!!:)

thrall

New member
כל הכבוד לפנטגון

שנתנו תקציב לגנרל המונד לעוד עונה

בהחלט כל הכבוד

לא יודע למי אנחנו צריכים להגיד תודה אבל הידיעה הזו גרמה לי לחייך כמה דקות. מה שאוטומטית מעלה את השאלה - האם סטארגייט תופסת לאט לאט את מקומה של מסע בין כוכבים כסדרת המד"ב הרחבה ביותר כיום? (8 עונות+סדרת בת)

CommandeRiker

New member
יהיה סרט

ואז סדרת בת. ולמנהל, פרסמתי הודעה בפורום מס"ב שסטארגייט היא הטרק הבא, נראה אם אני אוכל למצוא אותה..

Alex20

New member
למה לא?

בזמן האחרון הטרק לא מגיע ממש לקרסולי SG-1.....ולטרק אין ממש עתיד.... לעומת זאת לSG-1 יש תקווה לסרט לסדרת בת ...ועכשיו העונה השמינית....

aשרון

New member
תמונה מעולה.........../images/Emo110.gif

וטוב לדעת שדניאל חזר, נחמד לראות אותו.

digidestined

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשית לי את היום עם זה!!. ועם כל הכבוד לסטאר טרק (שגם בה אני צופה) לפי דעתי סטארגייט היא ללא ספק הטרק הבא. אם לא יותר(ויסלחו לי שאר המעריצים)

Bajoran Preist

New member
אהממ-אאההמממ.

לומר שאולי סטארגייט תהייה הטרק הבא היא לא עלבון לסטאר-טרק, משום שזה מדגיש שסטאר-טרק היא מודל הצלחה שיש לשאוף אליו. א-ב-ל... עדיין יש לסטארגייט טיפ טיפה זמן עד שהיא תשתווה מבחינת סדר גודל(לא שופט איכות). כאילו- לסטאר-טרק יש חמש סדרות...(לא כולל עוד אחת מצויירת) ו-10(!) סרטים. ועוד הרבה מאוד ספרים, קומיקס וכו'. אבל הם בכיוון הנכון

digidestined

New member
עלבון גם לא הייתה הכוונה

פשוט מנסיון לא כולם רואים את הדברים כמו שאתה רואה(אלא בתור עלבון
...) ואני מסכימה בעניין הסדר גודל, אבל בל נשכח שמספר עונות/סדרות בת הוא לא בהכרח מדד לאיכות(וכנ"ל לרייטינג). (ואני מודה שחמש סדרות {3 של שבע עונות(!)} זה באמת משהו שלא הולך ברגל, אבל כמו שאמרת הם בדרך הנכונה
) ודרך אגב, יש כמה ספרים של סטארגייט
(מעטים אבל יש)

Bajoran Preist

New member
כן...הממ...

מסכים בהחלט לגבי רייטינג, כמות ואיכות
מה שכן, לדעתי *כל הסדרות* של הטרק היו טובות, ומרבית הפרקים היו טובים, וזה הישג עצום בהתחשב בסדר הגודל:) בקשר לסטארגייט- אני חושב שהיא גם כן סדרה מצויינת, ויש לה יקום חביב למדי, שיש לו פוטנציאל פיתוח. לסדרה סטארגייט עצמה כבר כנראה אין סיכוי להתחבב עליי *יותר* מאשר סדרות הטרק, אבל יכול להיות שאם סדרת הבת תהייה *ממש טובה* אז היא עשוייה לעקוף סדרת טרק אחת או שתיים:) אבל לעבור את חלל עמוק תשע אצלי זה יהיה *מאוד-מאוד* קשה. אני לא מאמין שזה יקרה ביקום של סטארגייט...

Chakotay

New member
סטארגייט אכן יכולה להגיע למימדים של

סטאר טרק אבל זה יקח זמן. אבל בכל מקרה הטרק תמיד יהיה אצלי במקום הראשון! ודרך אגב חבל מאוד שנמסיס לא הצליח אהבתי אותו מאוד אני לא מבין למה התעללו בו ככה?!!. ואני בטוח שהעונה השלישית של אנטרפרייז הולכת להיות ממש טובה לפי הפרק האחרון של העונה השנייה ואני מקווה שהיא תצליח להרים את הטרק בחזרה על הרגליים.

Hermione HP

New member
*מאושרת* ../images/Emo20.gif

זה ממש ממש ממש ממש נהדר!! ^_^ רק חבל שהסדרה לא תופסת פופולריות כל כך גדולה בארץ כמו בכל שאר העולם... כי אז כשאני שואלת אנשים אם הם 'ראו סטארגייט אתמול, כי הפרק היה ממש מגניב!', יפסיקו לתת לי מבטים מוזרים של "מה לעזאזל את רוצה מהחיים שלנו?!"

יש למה לחכות בסופי שבוע

במיוחד שחוזרים משיזפון! אני בטח נשמע סתם שוויצר, אבל לא הפסדתי אף פרק, וכן, הכלב שהיה לי היה יושב שצעקתי לו ג'אפפה קרי!

Ka Dargo

New member
אחלה דרך לסיים את היום

למרות שאני בטח אשב פה עוד כמה שעות...

Alex20

New member
שיזפון!! :)))

בשביל להגיע לשיזפון צריך שברון שמיני לא? :))) גלקסיה אחרת...

למעלה