עונה שלמה של בכי

עונה שלמה של בכי

שלום לכולם, ראיתי את כל חמשת העונות של הכי גאים שיש, ולדעתי לא פיספסתי אף פרק. אתמול זה נגמר. ההתמכרות שלי. אני חייבת לציין שלא היה פרק בעונה האחרונה בו לא בכיתי. כל פרק היה ממש סוף של כל הסופים. הם היו כ"כ עסוקים בלסגור מעגלים שזה היה מפחיד. אז אתמול בכיתי שעתיים, ואני עדיין לא מאמינה איזה סוף עצוב חיכה לנו. אומנם אלו החיים ואין מה לעשות, בגלל קריירה מוותרים על חיים אישים (בראיין וג'סטין), ובד"כ לא חוזרים להיות ביחד (טד ואמט), עוברים בשביל הילדים (לינדזי ומלני), אבל אני כ"כ רציטי הפי אנד. לא מספיק לי הטוב של מייקל ובן. אני רציתי טוב לבראיין וג'סטין, לטד ואמט, לכולם. כ"כ קיוויתי שמשהו יגרום ליוצרים להיות נדיבים כלפיי. אבל לא. הסידרה הייתה מציאותית כמעט תמיד, וגם עכשיו, אין סוף טוב בחיים. אז בבכי מר, ובמכיעת דמעה אני נותנת כבוד לסידרה הכי טובה שהייתה בטלוויזיה.

מנצל"שת.. מי זוכר את הפרק

שהוא, כנראה, היה מהעונות הראשונות שבו מייקל היה מאוהב בבריאן ופינטז על לילה רומנטי עם בריאן ובסצינה הבאה ראו את בריאן עסוק בלמצוא זיון מזדמן... אני מקווה שאחד מכם יוכל לזהות את הפרק המדובר. ד"א זהו זה, הסידרה נגמרה. אי אפשר לתאר את הפרקים אתמול. אתגעגע מאוד לבריאן!!

Reutk

Active member
את יכולה לפרט יותר

כי אני לא זוכרת שום פרק כזה

ייתכן שזה שודר בעונה ראשונה

כי ראיתי אותו בתבל לפני שחברות הוט ויס עלו לאוויר וכל התחרות הזו. נראה לי שמייקל היה חולה והוזה. הוא מצא את עצמו במיטה עם בריאן ובריאן לחש לו מילות אהבה. אחרי זה הראו את בריאן מתעסק במחשב וגולש באתרי פורנו הומואיים משהו כזה. זה מה שזכור לי מהקטע ומהפרק כולו

Reutk

Active member
נראה לי

שזה בפרק השני של העונה הראשונה שבריאן סיפר את הסיפור על פטריק סוויזי ואח"כ מייקל הלך לבית של אמא שלו ונזכר בזה בריאן לא לוחש לו מילות האהבה הוא אומר "פטריק סוויזי היז סו הוט" והוא לא דמיין הוא נזכר כי זה באמת קרה.

Daniella 21

New member
../images/Emo45.gif

יצא לי לבכות 3 פעמים בסידרה שבריאן בכה בגלל ג'סטין כאשר הוא היה בבית החולים בפרק סיום העונה הראשונה
(הוא היה כזה חתיךךךךךך
) בפעם השניה כאשר ג'סטין נזכר בהכלללל בפרקים של עונה שניה
(עונה 3 לא ראיתי כי לא היה לי יס ועונה רביעית מהאמצע
) והפעם האחרונה בפרק הסיום בגלל שזה נגמר וגם בגלל שזה היה עצוב

Light Ananit

New member
לא הבנתי לגבי ג'סטין

מה זאת אומרת כשג'סטין נזכר בהכל בעונה השניה, נזכר במה? באיזה הקשר זה היה?

Daniella 21

New member
הוא איבד את הזכרון בגלל מה שקרה

שהכו אותו בסוף העונה הראשונה הוא איבד את הזכרון ואז הוא נזכר בהכל ביום הולדת של גאס

Shane11

New member
לא יכולה שלא להסכים איתך יקירתי!!

גם אני בכיתי לא מעט.

a l i 2 0

New member
נכון,איזה דיכאון, איזה סטירה לפרצוף

כל כך קיויתי, כל כך רציתי שהסוף יהיה משהו לזכור ולהיזכר בו כל הזמן, איך הם עשו לנו את זה?!?!?!?!? איך??????????????????!!!!!!!!!!!!!!

ilatan

New member
../images/Emo4.gif פרק עצוב..

אבל גם מאוד מרגש! במיוחד הקטע עם מייקל ובריאן על הבמה... בגלל שאני לא מעכלת את זה שהסדרה נגמרה אז החלטתי שמבחינתי היא מתחילה מחדש והשגתי את הפרק הראשון. תוך כדי צפייה בו שמתי לב למשהו מאוד מעניין - יוצרי הסדרה עשו מעין מסגרת. גם בפרק הראשון (לצלילי אותה מוזיקה (השיר proud) מייקל ובריאן עומדים מחובקים. רק ששם בריאן הוא זה שמושך אותו לעלות, ומדובר לא בבמה אלא בקצה של גג {בריאן לוקח באופן קשה את העובדה שנולד לו ילד
) לפי דעתי זה קטע מאוד יפה. בשני הפרקים... וחוץ מזה, דבר לא קשור: אני מאוד מופתעת שכמות התגובות לפרק האחרון(!!!) בסדרה היא יחסית מועטה. איפה כולם? {לא שאני משתתפת פעילה פה אז אני לא ממש יודעת אם יש קהילה מגובשת.. סתם התחשק לי לקרוא כמה שיותר דעות כשנכנסתי לכאן בעקבות הפרק האחרון... אוף, גם אני קיוויתי שהם בכל זאת יהיו ביחד {בריאן וגסטין, או לפחות מייקל ובריאן}
) טוב, יום נעים לכולם

למעלה