עונה שלישית

davidgav

New member
עונה שלישית

רשת FOX הזמינה עונה שלישית ל’נמלטים’ שירות אייס | 21.03.07 | 13:17 לעונה החדשה יצטרפו 4 דמויות חדשות רשת FOX הזמינה עונה נוספת, שלישית במספר, של סדרת המתח ’נמלטים’. הסדרה זוכה לרייטינג של 9.1 מיליון צופים בשבוע. המגעים בין הרשת להפקה היו חשאיים, וגם השחקנים הראשיים לא ידעו על קיומם. יוצר הסדרה, פול שיורינג, סיפר כי בעונה השלישית ייתכן שאחד משני האחים לא ישרוד מעבר לשני הפרקים הראשונים. שינוי נוסף הצפוי בעונה השלישית הוא צירופן של ארבע דמויות חדשות ולא אמריקניות לסדרה. צילומי העונה השלישית ימשיכו להתקיים בדאלאס, ובמקביל יצטרפו לוקיישנים חדשים בפלורידה ולואיזיאנה. אצלנו משודרת העונה השנייה של ’נמלטים’ בערוץ yes stars 2 בלווין.

spikish

New member
../images/Emo58.gif מש"ש

לדעתי, ביום שיהרגו את סקופילד, זה היום שבו הם יאבדו 50% מהרייטינג. אבל זה אומר שיהרגו את הגורילה (לינק). מה שאומר, אם לשפוט לפי פרק 20X2 , שהסדרה תהפוך לסבונייה. או במילים אחרות, שהם יאבדו 50% מהצופים.

Moreiro

New member
^ ../images/Emo58.gif מש"ש למעלה ובפנים.

בבקשה בבקשה בבקשה שלא יעשו שטויות ויהרגו אחד מהם
מה זה פה, אליאס?

MineraL

New member
../images/Emo18.gif נמחקו הודעות

מחקתי כמה הודעות עם מש"שים בלי הסימונים המתאימים. גם אם כתבתם "|ספויילר|" (שזה גם בכלל לא הסימון הנכון וגם בלי הסימן עצמו) אתם חייבים לכתוב את המילה מש"ש לשם ההדגשה. חבל לי לעבור על הפורום ככה ולמחוק

מה הקטע?

אז כתבתי ספויילר ולא ספוילר ולא יצא לי ת'אייקון של זה.. חוץ מזה, זה שירשור על העונה השלישית, זה די צפוי שזה יהיה מש"ש.. וחוץ מזה, זאת הייתה השערה, ואמרתי במפורש שיש לי תחושה שזה יהיה הוא, לא אמרתי בוודאות ולא כלום.. אז די לתפוס בקטנות..

Moreiro

New member
זה לא בקטנות, זה די חשוב בשביל

הרבה אנשים. אני למשל, לא רוצה לדעת מה יהיה בעונה השלישית, אפילו לא דמויות חדשות או רמיזות של יוצרי הסדרה לגבי מה שהולך לקרות. נכנסתי להודעה הראשית כי חשבתי שיש בה מידע על העונה השלישית שלא כולל ספוילר, כמו אישוש של הידיעה, תאריכי שידור ודברים כאלו. בשביל זה בדיוק נועד הסימון של ה
מש"ש [והבעיה היתה לא שלא יצא האייקון הנכון, אלא החסרון של המש"ש לפני מה שהבנתי] - כדי שגם אנשים שרוצים לדבר על פרטים כאלו יוכלו לעשות זאת, ובמקביל אנשים שלא רוצים לדעת מה הולך לקרות יוכלו לדעת להיזהר מהודעות שכאלו.

קראת את ההודעה הראשית,

הבנת שהשירשור הזה הולך להיות מש"ש אחד גדול.. אז מין הסתם שאם אתה לא רוצה לקרוא ספוילרים לא תמשיך לקרוא את המשך ההודעות, הבעיה היא לא אצל המשרשרים אלא אצל הכותב של ההודעה הראשית.

gozala

New member
נעץ בטובך מש"ש+../images/Emo58.gifבראש השרשור

וניגמר הסיפור במקום לסגור לכל אחד שניכנס לשרשור הזה את הפה (והמיקלדת) ולדרוש שנקדים לפני כל קטע וכל הערה כרפי שכל שוב ושוב ספוילרים ומש"ש.... מי שרוצה שיקרא ומי שלא רוצה שיימנע וזהו, מה שהולך כאן הוא לא ניהול נבון!

MineraL

New member
כשתהיי מנהלת פורום, את תחליטי

עד אז, החוקים האלה לא ישונו. את מתחילה להשמיץ את אופן הניהול שלי ולהעליב אותי אישית, אני אצטרך להתחיל למחוק לך הודעות גם כשהן לא קשורות לספוילרים?

Papito

New member
הופה יש למישהו כאן שגעון גדלות עוד

לפני שהתגייס אפילו? תפחית ומהר

DevilGirl92

New member
מש"ש ../images/Emo58.gif

יהרגו את אחד מהם? פאק! אני לא מצליחה לדמיין את הסדרה בלי מייק\לינק

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif מש"ש

לטובת אלו שלא ראו את ההודעות שנמחקו, מישהו כאן אמר שלינק ימות, לא יודעת עד כמה זה מבוסס, לשיפוטכם...

OceaND

New member
איזה מריחה מגעילה...

אני מקווה שלפחות יעשו את זה טוב כמה אפשר למרוח סדרה כזו...

למעלה