עונה שלישית

ItsNotMe1

New member
אני לא מבינה איך אתם אוהבים את

הסדרה אבל רוצים שתסתיים... למישהו יש עוד משש"ים לעונה 3 או בכלל?

Darakan

New member
את מדברת על הערצה עיוורת!

עצם זה שחושבים פתאום על עונה שלישית שהסיפור שלה יהיה מצוץ מהאצבע רק בגלל שהסדרה מצליחה מעבר לצפוי יהרוס אותה. רק בגלל שהשם שיהיה טבוע עליה הוא "Prison Break" לא אומר שהיא תהיה טובה, להפך, היא רק תגרום למי שאהב את הסדרה עד עכשיו לשנוא אותה לאור העובדה שהסיפור נהרס. ע"ע "אבודים" - עונה ראשונית מדהימה, עונה שנייה גרועה, עונה שלישית ככה-ככה.

../images/Emo45.gif + תיקון

ע"ע "אבודים" - עונה ראשונית מדהימה, עונה שנייה גרועה, עונה שלישית ממש גרועה (עד כה). היא גרועה רק בגלל שהרבה אצלה לא מובן.. ***אהמ**הפרק-עם-האיש-שחוזה-את-העתיד***אהמ*** היה פרק אחד כל העונה השלישית (עד כה) שאהבתי והוא 312... הוא היחיד שבאמת אהבתי והבנתי... אם היו מפסיקים את אבודים בעונה השנייה הייתי אוהבת את הסדרה הרבה הרבה יותר.... כנ"ל לגבי נמלטים

Darakan

New member
כתבתי "ככה-ככה"

בגלל ששלושת הפרקים האחרים הם דווקא סבבה, ומתחילים לחשוף כל מיני דברים, למרות שהייתי מעדיף שזה היה קורה כבר בעונה הקודמת.

lordof the

New member
עונה 2 ו 3 של אבודים ממש לא גרועות

בכל עונה יש פרקים פחות טובים (כמו בעונה ה 2 של נמלטים), אבל בסה"כ זו עדיין סדרה איכותית בהרבה מהמון סדרות אחרות

R i s a

New member
אעעעעעע!!! ../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם לחייך או לבכות! מצד אחד אני ממש אוהבת את הסדרה, מצד שני - כמה אפשר? ו... אני לא מאמינה, איך אפשר להרוג את אחד מהם? זה... זה...
פאק.

noamoser

New member
אתם הורגים אותיי!!

קודם כל, מאיפה אתם יודעים מה יוצרי הסדרה הולכים לעשות עם העונה השלישית?! אתם כבר ממותתים את העונה עוד לפני ששמעתם על מה הולך להיות שם..! אז מה אם אתם משעריםםםם! לשער זה לא לדעת! ו..גם אם העונה השלישית תהיה גרועה! סו פאקינג וואט! אתם תמיד תזכרו את העונות הראשונה והשניה בתור המוצלחות יותר..! ואם אתם חושבים שהעונה השלישית גרועה אתם לא חייבים לצפות בה מנחתחילה..! כאפיש??

למעלה