עונה שלישית: מה דעתכם?

DevilGirl92

New member
עונה שלישית: מה דעתכם?

אם אכן תהיה עונה שלישית, איך אתם חושבים שהיא תהיה? אתם חושבים שהיא תימרח ותהיה משעממת, או שבאורח פלא הרמה תחזור להיות גבוהה והעונה תהיה גאונית כמו עונה 1? ואיך אתם חושבים שהעלילה תמשיך?

Abruzzi

New member
שום דבר לא יכול להיות כמו עונה 1

כדי שזה ישתווה אליה צריך רעיון מקורי ולא המשך של מה שיש עכשיו

Garth Karunia

New member
עוד לא הבנתי האם צפויה... ../images/Emo58.gif

לנו עונה שלישית או לא, כעקרון, אני בהתחלה חשבתי שמה שיקרה בהמשך הסדרה זה שכולם יפגשו חזרה ב-Fox rivers, אבל אני חושב שהתאוריה שלי די הופרכה כי פטושיק, אברוצי, טווינר, סי-נוט כבר לא בחיים... ועוד לא בטוח אפילו שסוקרה וטי-באג ישרדו...

victoria777

New member
אני בספק שעונה שלישית לסדרה

יכולה להמשיך את העלילה הנוכחית בלי להרוס את הסידרה.לפי מה שהבנתי,עד סוף העונה הנוכחית הסיפור הזה של לינקולן,מייקל והקונספירציה יסתיים.לכן העונה השלישית תצטרך להציג משהו חדש לחלוטין.

DevilGirl92

New member
לפי מה שקראתי

פול שורינג אמר ש-90% מהעלילה תסתיים (זה אומר שתהיה עונה שלישית?)

LadySilkworm

New member
תימרח ותהיה משעממת

אני לא חושבת שיהיה להם מה לחדש בעונה השלישית

../images/Emo58.gif אהממ..

סי נוט ? חיי הוא מופיע בתקצירי הפרקים 19 ו20.. טי באג אמרו שהוא אחד השחקנים שכמעט 100% ממשיכים הלאה.. בקשר לעונה 3 , יש שמועות .. לבנתיים לא ידוע שזה סגור ובטוח .. ולדעתי? יהיה קצת נמרח.. הקונספירציה תגמר ,המתח ימאס , זהו..!

GOLDBRG

New member
יואווווו! את לא יכולה להגיד שיש ספו

ספויילר לפרקים שעוד לא שודרו בארה"ב??? הרסת לי הכל! אוף איתך

פיטפט

New member
קודם כל, העונה השנייה טובה מהראשונה

טובה בהרבה, לפי דעתי. אני לא מתנגד לעונה שלישית - אבל זה בתנאי שהקצוות הנוכחיים בעונה הזאת ייסגרו וייפתחו קצוות וסיפורים חדשים - משהו חדש שעוד לא שמענו עליו. שלא יקרה לזה מה שקרה לאבודים שמתרוצצים שלוש עונות ומנסים להבין מי הם האחרים ומה הם רוצים.

Angelus

New member
איך יותר טובה?

לא שאני מזלזל בדעה שלך, אבל הייתי רוצה לשמוע נק' מבט שונה לגבי העונה השנייה. אני חושב שהיו לעונה את רגעי השיא שלה, אבל הם בכלל לא משתווים לרגעי השיא, הלחץ והמתח של העונה ה-1.

Angelus

New member
במידה ותהיה;

למרות שאני לא מוצא כל סיבה, כרגע, שימשיכו לעוד עונה, הייתי מקווה לראות קצת יותר סיפורי עבר של הדמויות, כמו בלוסט.

Gabi89

New member
דווקא סיפורי עבר

זה מה שממש לא מעניין אותי... מה אכפת לי מה קרה להם פעם? כרגע יש סיפור ויש מתח ואני רוצה לדעת מה הולך לקרות עם הדמויות בעתיד... אבל העבר? למה? מה שהיה היה... אגב..זו אחת הסיבות למה אני מסתייג מלהתחיל לראות את לוסט אחרי ששמעתי שמתמקדים הרבה בעבר של כל אחת מהדמויות...לא מעניין אותי כל כך...

הם לא סתם מתמקדים כי בא להם

זה בא כדי להסביר למה ואיך כל אחד הגיע למקום שהוא נמצא ואיך כולם בשלב מסויים בחיים שלהם נתקלו בשאר הניצולים. צריך את הפלאשבקים האלו.

למעלה