עונה שישית בלי דניאל

varty

New member
עונה שישית בלי דניאל

התחלתי לראות את הפרק הראשון של העונה וזה כזה מוזר!!! אבל למרות שמייקל שאנקס איננו הפרק הראשון היה נורמלי ושווה צפיה. איך זה שאר העונה? בלי ספויילרים אם אפשר רק ההרגשה של עונה שלמה בלי דניאל... איך זה היה לכם?

subatoi

New member
תראי, זה די ברור שמרגישים הבדל.

דמות שהתרגלת ש"היא תמיד שם" פתאום... אה... לא שם. מרגישים איזשהו חלל. אבל אני הסתדרתי גם בלעדיו. שוב, לא שהוא לא היה חסר, אבל הסדרה זזה.

varty

New member
דווקא נחמד שהוא איננו

מרגישים ריענון וזה מגניב. הבחור החדש שמחליף אותו, הוא חוצן? זה מה שהבנתי שג'ק אמר לT . ואם הוא חוצן איזה סוג הוא?< הפנים שלו מוכרות, הוא שיחק בפרקים קודמים?

subatoi

New member
אוקי, אז ראית אותו כבר, לא זכרתי

אם זה ספוילר או לא. ג'ונאס קווין משוחק ע"י קורין נמק האלילי, ששיחק בפרקר לואיס (בטח משם הוא מוכר לך). הוא חייזר כמו הרבה חייזרים בס"ג. הוא בנאדם שנמנה על בני האדם שפוזרו בזמנו בגלקסיה ע"י הגואולד.

varty

New member
פארקר לואיס האגדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חולה על הסידרה ועל השחקן!!! חבל שלא השאירו אותו עוד עונות
בקשר לדמות שלו. מאיפה הוא צץ פתאום. הוא היה בפרק שדניאל מת מקרינה רדיואקטיבית? זה אותו אחד? נראה לי שכן. אני מקווה שמספרים על העבר שלו קצת. איך , איך לא השאירו אותו עוד עונה??? הוא שחקן כזה חייכן וחמוד!

Tollan

New member
נראה לך נכון

ג'ונאס הופיע בפרק Meridian שבו דניאל מת מקרינה.

subatoi

New member
../images/Emo58.gif לעונה 7, אם לא ראית

ספוילר... בתחילת עונה 7 דניאל יקירנו חוזר. מרגע שהוא חוזר כבר נהיה צפוף בצוות. אני אישית הייתי שמח לראות צוות של חמישה, אבל כנראה שהמפיקים לא.

varty

New member
טוב. לא יכולתי להתאפק וראיתי פרק 2

איזה יופי של סידרה. אחלה פרקים . מקווה שזה ימשך כל העונה לפחות כי שמעתי שעונה 7 פחות טובה... אהבתי את דניאל אבל הסידרה נראית מאווררת בלעדיו. הוא כל הזמן גימגם והיה כבד כזה. אני די קוטלת את דניאל אבל ככה זה נראה עד עכשיו לגביו.

varty

New member
כשאני אגיע לעונה אני אראה עם היא

בסדר או לא. הרבה אנשים אמרו שהיא זוועה אבל שמעתי גם דברים טובים על העונה..

morashtty

New member
מהעונות הפחות אהובות עלי

אבל אני מניח שזה עניין של דעה.

miip

New member
דווקא...

עונמה 6 הכי פחות טובה לדעתי. ההתחלה חזקה, נכון, אבל הם הידרדרו ממש ממש מהר!

kinspirit

New member
מצחיק במידה מסויימת

שהפרקים הכי טובים לדעתי בעונה השישית הם הפרקים עם דניאל (abyss, the changeling, full circle), ולפני שאנשים מסויימים קופצים כאן להגיד שזה בגלל שאני אוהבת את דניאל - זה לא ממש מדויק. אני חושבת שמרבית העונה מורכבת מפרקים של "סתם", והפרקים שציינתי הם הפרקים הכי חזקים מבחינת עלילה ודמויות בעונה הזאת. אז במקרה גם דניאל מופיע בהן

למעלה