עונה שישית בביפ.

Bufreak

New member
עונה שישית בביפ.

מישהו יודע אם ביפ ישדרו את העונה השישית(והחמישית) כל יום? אני חושב שבכל מקרה צריך לשלוח להם מכתבים שלא ייעשו כך. אם הם ישדרו את העונות כל יום זה יהרוס הכל! המתח והציפייה,הכל! וחוץ מזה(לא שאני אתכנן משהו אחר בזמן שבאפי משודרת...),קשה לראות פרק כל יום וליהנות ממנו,כשיש לך דברים אחרים על הראש כמו בגרות בלשון. אז בכל לשון של בקשה: אם מישהו יכול למצוא כתובת דוא"ל שנוכל לשלוח אל ביפ בקשה שידרו את הפרקים פעם בשבוע,שיישים אותה פה. תודה.

Bufreak

New member
תודה. וסליחה על הבורות... ../images/Emo13.gif

מי מתכוון להצטרף אלי?

idan3k

New member
אני לא חושב שהם ישדרו אותם יום-יום

הם עולות להם יחסית הרבה כסף ולא נראה לי שהם "יגמרו" אותם כ"כ מהר...

Bufreak

New member
Come on!

העונה החמישית,אם אתם מאמינים או לא,עומדת להתחיל! אוקיי יש עוד זמן,אבל בכל זאת,אני בטוח שאם תבקשו מהם לשדר את התוכנית אחת לשבוע *אחרי* שהעונה תתחיל,הם ממש לא ישמעו לכם. אז בבקשה תשלחו,מה זה מפריע לכם? אני כבר שלחתי... טוב?

idan3k

New member
מזה מפריע לנו? אולי חשבת שיש כאלה

שדווקא כן מעדיפים יומי ולא שבועי? אני ראיתי כבר את החמישית והשישית אז לי זה לא משנה... ובקשר לזה של הורס את המתח - זה ממש לא משנה אם זה מתח שבוע או יום. קרה לי שלא יכולתי לחכות 4 שעות בין פרק לפרק... וקרה לי שהייתי צריך שבוע - אותו דבר בדיוק זה ממש לא משפיע על ההנאה מהסדרה.

זוהר פ

New member
התשלום על הזכויות זה לפי פרק ?

או שיש להם זכויות לשדר ללא הגבלה בפרק זמן מסויים ? ואם אני כבר כותב יש לי הצעה - בואו נגיש כולנו פניה מרוכזת למי שמתרגם/מת את הפרקים שיהיה כתוב "קוטלת הערפדים" ולא "ציידת". אמנם לעונה החמישית בטח כבר מאוחר מידי, אבל אולי עוד אפשר להציל את השישית

B a n j o

New member
אני חושב

שיש להם זכויות על הפרקים עד לפרק לזמן מסויים והם משלמים לפי פרק

ANGEL N

New member
ממש לא!!!

שישדרו כל יום, ואם זה מהווה בעיה למשהוא שיקליט! ויראה א"כ. הערוץ הזה סתם מסריח הכל שם ש.ח, אז כמה שיותר מהר יגמר באפי ככה אני אסגור את ערוץ השחדורים החוזרים! דרך אגב יש שמועות שהם בכלל לא קנו אפילו את החמישית של באפי (לא נראה לי את האמת, הם בטוח קנו אותה)

למעלה