עונה שביעית פרק ראשון! - (בלי ספויילרים)

Bejavu

New member
עונה שביעית פרק ראשון! - (בלי ספויילרים)

טוב אני חדש פה או יותר נכון אני הרבה זמן פה פשוט אני לא כותב הודעות... בכל אופן הפרק אמור להיות משודר בארה"ב בזמנים אלו ממש אני עוקב על האימיול לראות מתי הוא ייצא אני אשמח אם עוד אנשים יבדקו כל חצי שעה שעה בזמנם וישרשרו ברגע שהוא יוצא... :>

Angelus

New member
הפרק יצא לפני כשעה..

701 ראיתי עד הפתיח, ומלבד לעובדה שנוספה בלונדינית שיודעת שנראת די טוב כשהיא עפה, ומרת'ה מחוץ לתמונה -- הפתיח די דומה. בכל מקרה, נראה שהפרק יהיה טוב.. חבל שלא ראיתי את העונה ה-6 שוב בשביל להיזכר בכל הפרטים. אה, ויפה להם על הקטע שקלארק יבש את כל המים ששעטו לקראת הילד ואבא שלו. הזכיר קטע מספורמן.

Tripl3sss

New member
פרק 1 עונה 7

פרק חזקקקק!!! ראיתי ונהניתי. חיכיתי לו כל הלילה,חבל שהסדרה השנייה שחיכיתי לה בסוף לא תצא או ש סתם עובדים עלינו. אני לא מתכוון לספר לכם מה היה בפרק, כי אני רוצה שתיראו בעצמכם ותגלו. צפייה מהנה לכולם!!!!

הורדה ישירה של הפרק

כפי שהבטחתי אתמול, יש לי לינקים להורדה ישירה של הפרק. 30-40 דקות והפרק יורד. אני כבר הורדתי, בדקתי את הלינקים, וראיתי את הפרק. כל מי שנרשם באשכול אתמול, שלחתי לו הודעה לפרטי עם הלינקים. כל מי ששלח לי הודעה לפרטי, שלחתי לו את הלינקים. מי שמעוניין גם, מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי, ואשלח לו במהלך היום את הלינקים.

מואל

New member
איך קוראים לשיר בסוף הפרק ה1??

בדיוק שרואים את לנה מורידה את הפאה ומסתכלת מהחלון...? פליז

למעלה