עונה רביעת

עונה רביעת

אנשים שלשום ראיתי את שני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית ואני בהחלט יכולה להגיד לכם שיש למה לצפות.......... אם אין לכם כוח לחכות עד שערוץ 2 יועיל בטובו לשדר לנו את העונה פשוט תורידו אותה באימיול ותוכלנו להנות(בלי פרסומות)שיהיה סופשבוע נפלא לכולם:)

ronre

New member
בהחלט!

אני ראיתי כבר את כל העונה הרביעית, ונהנתי ממנה מאוד מאוד. לכו תדעו מתי קשת המעפנים האלה יואילו בטובם להזיז ת'תחת (וסליחה על הוולגריות), ולשדר כבר ת'עונה הרביעית.

חשוב!!!

אני הנחתי שאקסטרה וט יתחילו לשדר את העונה הרביעית בסיום העונה השלישית שזה ע-כ-ש-י-ו. טעיתי? מאכזב.

היא תשודר קודם כל בערוץ 2

ובכלל, להניח שערוץ טלוויזיה ישדר עונה חדשה של סדרה מסויימת, שיש לה קהל, בתדירות של פרק ליום, טוב זה קצת נאיבי. (עונות 1-3 שודרו כבר בערוץ 2, בתדירות של פרק לשבוע)

לא כל כך נאיבי

כי הנחתי שהם ביקשו לשדר את העונות הקודמות כדי להגיע לעונה חדשה שתשודר פעם בשבוע. וחוץ מזה - נאיבי זה טוב, לא?

מי צריך את ערוץ 2 או את אקסטרה הוט

אנשים חבל לכם על הזמן עד שהעונה הרביעית תגיע לארץ הנשמה שלכם תצא(אני מצטערת אבל זאת האמת)פשוט תורידו את הפרקים באמיול(מקווה שאתם טובים באנגלית כי אין תירגום)מחכה לכם עונה מדהימה אני מופתעת מפרק לפרק......

מחשב!!!!!!!!!

בשום פנים ואופן אני לא רואה את העונה הרביעית במחשב,מורידה את זה לדיסק ורואה את זה ב d.v.d אני חייבת לציין שאתמול ראיתי את הפרק ה-5 והיה לי ממש קשה לצפות בו(ואת זה רק מי שראה יוכל להבין כי אני לא רוצה להרוס לכל השאר)

varty

New member
אבל דיסקים צריבה לDVD

ממש יקרים , לא? והם חד פעמיים... או שיש פיתרון אחר.

שטויות

מורידים את הפרקים מהאמיול וצורבים אותם על דיסקים רגילים אין צורך בדיסקים מיוחדים לd.v.d

למעלה