עונה ראשונה

Hugo Oneil

New member
עונה ראשונה

אוו קיי אז ככה... ראיתי עכשיו את 101 כדי לעורר זיכרונות טובים! ומסתבר כשראיתי אותו גיליתי שלפרו יש כוח חדש! פרו ופיבי יושבות בבית קפה אחרי שפיבי היית בבית החולים, ופרו התחילה להתווכח איתה שהן לא מכשפות, פרו אמרה "וואר איז דה מילק?" והחלב זז אליה היא רק היסתקלה עליו והחלב ניכנס לתוך הקפה, הוא לא התרומם ונישפך לקפה הוא ניכנס, כאילו ראו באמצע הקפה את החלב ובכוס של החלב נהיתה רקה זה הפעם האחת היחידה שרואים את פרו עושה כזה דבר! אהבתי כול כך את הסוף "פרו: אנחנו ניזהר ונהיה תמיד ביחד" "פיבי: צוחקת" "פייפר: זה צריך להיות מעניין" ממש יפה

itamr

New member
זה לא כוח חדש זה הטלקינזיס שלה

היא העבירה את החלב אל הכוס קפה!!!

Hugo Oneil

New member
איתמר אני יודע שזה לא כוח חדש זה...

היה בצחוק. והחלק שהיא העבירה זאת הפעם היחידה שרואים אותה עושה כזה דבר! עם היא הייתה תמיד משתמשת בזה היא היתה יכולה לעשות שיקיום תוך שנייה! *הולך לראות 221 222 ו03 004 סוף סוף!*

itamr

New member
מה קשור שיקויים בשנייה???

לשיקויים צריך חומרים מיוחדים עם שמות מוזרים צריך לערבב בזמן מסויים(לפעמים) צריך לתת להם להתקרר ושישנו צבע(גם לפעמים) וצריך אפילו לפעמים(בינתיים רק עם בלתזור והאחווה) בשר של השד אותו אתה רוצה לחסל אז אל תגיש ששיקוי מכינים בשנייה!!!

Hugo Oneil

New member
עזוב אתה לא תבין..

ואין להם שמות מוזרים קבלו כמה שמות כגון : אנג´ליקה, רוז(ורד) הינה רשימה של כמה צמחים Angelica Burdock Galangal Horehound Elder Lavender Lemon Balm Mandrake Root Rose Rue Sassafras Yellowdock ויש עוד הרבה באתר הזה

Woogyman

New member
אבל מה זה קשור?

מה זה קשור אם לצמח קוראים לוונדר או ציונה? אני לא מבין מה הקשר בין שום הודעה שלכם להודעה שעליה היא מגיבה. הוגו - מה קשור שיקויים בשניה? גם אם הכוח הרגיל שלה היא יכולה להטיס את המצרכים לתוך הסיר ולעשות שיקויים בשניה. מה זה משנה אם רואים את זה טס או לא? אם אתה מתכוון לאיך שהחומרים התערבבו אחד בשני - גם את זה היא יכולה לעשות. איתמר - מה קשור כל הדברים של שיקויים שפירטת שם? מה זה משנה אם יש לצמח שם מוזר? זה הגיוני שאם פרו משתמשת בכוח שלה כדי להטיס דברים ולהכין שיקויים זה יהיה יותר מהר מאשר אם היא תלך לקחת אותם ביד ולשים בסיר. כל פעולה תהיה יותר מהירה כשמשתמשים בכוח ובדיוק בגלל הסיבה הזאת יש את ההגבלות של הרווח האישי.

Ophel McNeil

New member
היה על זה פעם דיון,

(לא כאן, אבל היה), ואחת ההצעות הייתה שאולי זאת התפרצות חד פעמית של הכוח, שהיה חסום כל כך הרבה זמן. התאוריה שלי: התסריטאים מטומטמים. תודו שזאת תאוריה הגיונית. ^^

Woogyman

New member
אני מסכים עם ההתפרצות של הכוח

כנראה שמתי שטלקינזיס מאוד מפותח, ההעברה של החומרים מתבצעת כל כך מהר שלא רואים אותם כשהם בתנועה.

Ophel McNeil

New member
אז למה לא כל הכוחות

של האחיות התפרצו? למה פייפר לא הקפיאה מישהו להמון זמן? או פיבי קיבלה חיזיון ארוך יפיפה ושטוף צבע? למה רק לפרו זה עבד? בגלל שהיא האחות הבכורה? בגלל שלה הכוח הכי חזק?

Woogyman

New member
זה ההסבר הרגיל

חוץ מזה שלא ראינו את פייפר מקפיאה מישהו מסויים. במקרה של השף שהיא הקפיאה היא הייתה מאוד לחוצה ואני חושב שהיא גם נגעה בו, כך שגם הקפאה רגילה של מכשפה מנוסה לא הייתה יוצאת במיטבה בכזה מצב. במקרה של פיבי, יכול מאוד להיות שהכוח של החזיונות לא מיועד לחזיונות בצבע. דווקא אם תחשבי על זה, החיזיון הראשון שלה היה של הנערים והמכונית. היא לא נגעה או אפילו הייתה קרובה לאף אחד מהם, כך שגם הכוח שלה היה שם בהתפרצות - היא קיבלה חיזיון ב"שלט רחוק".

Hugo Oneil

New member
מדברים על החיזיון!

היא קיבלה אותו ונישארה עם עיניים פתוחות שמתם לב? והעיניים שלה הפכו ללבנים כמו של סיר, שכשהיא מקבלת חיזיון! זה רק אני או שהתחלתי להשתתף בדיונים?

Woogyman

New member
משהו שאהבתי בעונה הראשונה

שימו לב ששתי העונות שהכי חשובות מבחינת אהרון ספלינג (ראשונה ורביעית) הן השתיים הכי טובות של הסדרה (לדעתי לפחות). משהו שאהבתי בעונה הראשונה היה המתח שהסריטאים תמיד יצרו. בשאר העונות המתח עצמו היה בדרך כלל רק בתחילת התהפוכות שהובילו לסוף העונה. בעונה הראשונה היה גם מתח שלא קשור לסוף העונה - כמו הסיפור של רקס והאנה, שהתחיל מפרק 2 של העונה, שבו כבר היה ברור שהם לא בוסים רגילים, ועד הפרק שבו הרגו אותם, בלי קשר בכלל לסיום העונה. אותו דבר בקשר לליאו, שבסוף בכלל התברר שהוא לא בן תמותה רגיל. זה אחד הדברים שהיו הכי חסרים לי בעונה השניה והשלישית. המתח. ההמשכיות מפרק לפרק. לא כל הפרק חייב לעסוק בעלילה שנמשכת, כמו בעונה הרביעית. זאת יכולה להיות גם עלילה צדדית, כמו הסיפור של רקס והאנה, שנמשכה בהרבה פרקים כעלילה צדדית והפכה לעלילה ראשית רק בפרק שבו הם מתו. סתם ראיתי בדיוק את פרק 2 ורציתי לשתף אתכם בהתלהבות. שלום וביי :).

Ophel McNeil

New member
ארררר.....

זה לא שאני חולקת על דעתך שהעונה הרביעית מותחת ויש לה המשכיות מקסימה, אחד הדברים שגרמו לי לאהוב אותה הכי הרבה, אבל זה כן היה קשור לסוף העונה.

Woogyman

New member
נו בסדר ../images/Emo58.gif

לא אמרתי שאני לא אוהב שההמשכיות בין פרקים כן קשורה לסוף העונה. זה היה מדהים בעונה הרביעית וגם בראשונה (למרות שבראשונה זה התחיל רק משני הפרקים האחרונים, בניגוד לרביעית שבה זה נמשך חצי עונה). אמרתי רק שגם המשכיות באמצע העונה, בלי קשר לסיום, מוסיפה מאוד. כאילו לפני שמתחילה ההמשכיות של סוף העונה, לשים איזה עלילה קצרה של 2-3 פרקים שתהיה עלילה משנית עד שתגיע לשיא ותגמר לגמרי (ולא תוזכר שוב ויתעסקו בה יותר מדי בעונה). סתם דבר קליל ומותח.

Woogyman

New member
רגע רגע רגע (בקשר לחזיונות)

בפרק "החתונה מהשאול" ובעוד כמה מקרים (גם בחיזיון עם אמא של קול) פיבי רואה פריטים מסויימים בצבע. איך זה יכול להיות? היא ראתה את התינוק-שד יוצא בצבע, את הכדור אנרגיה שאמא של קול זרקה על אבא שלו בצבע... זה לא יכול להיות התפתחות של הכוח, כי היא קיבלה כאלה חזיונות ישר בתחילת הסדרה. אז מה זה כן (חוץ מאפקטים מתלהבים של הסדרה)?

Hugo Oneil

New member
צבעים שחור לבן מה זה משנה?../images/Emo58.gif

בעונה חמישית הכוחות שלה גדלים, היא בטח תיראה חזיונות עם צבעים, היא תישמע קול(תגידו עד עכשיו היא לא שמע קול???) ב102 היה לה חיזיון(עם עיניים פתוחות) שמישהו מהבר ניגש אליה ומזמין אותה למרטיני, אבל היא לא שמעה קול אז איך היא יודעת? זה אומר שהיא כן שמעה קול! ניראה לי הכוח החיזיון שלה רק הדרדר עוצמת עיינים כשהיא מקבלת חיזיון+בלי קול רק לפעמיים היא מרגישה את החיזיון נגיד האכב שמישהו מת היא מרגישה אותו.. קודם דיון על הכוחות של פייג´ ועכשיו על הכוחות של פיבי

Gal-Mo0D

New member
החזיונות של פיבי

פיבי רואה את החזיונות שלה בצבע לגמרי. לעומת זאת, אנחנו (הצופים) רואים אותם בשחור-לבן לשם האפקט. מדי פעם העורכים הגרפיים מכניסים פרטים צבעוניים כדי שנזהה דברים מסוימים - הייתם מזהים כדור אנרגיה בשחור לבן ? הייתם מבינים שהאמא היא שדה בלי העיניים האדומות בחיזיון ? וכהנה וכהנה. פיבי רואה הכל בצבע - אפילו בעונה הראשונה. היא ידעה שקאדילאק בצבע ורוד תפגע באיש (כשהיא עבדה בתור מגדת עתידות).

למעלה