עונה ראשונה THE FLAX

varty

New member
עונה ראשונה THE FLAX

היי, חדשה בעיניני פארסקייפ. הגעתי עד לפרק הזה. ונשפכתי מצחוק. עם החוצן שהוא נקבה והתאהב בדרקו.
וכשהענינים התחממו בין ג'ון לארין והחלק של החליפה נתקע לה בראש, דרקו נכנס ואז היא צועקת את המפשט הזה בצורה מדהימה. עכשיו עוגנים!!!
שחקנית אדירה. פרק נחמד ושמחתי שהיה להם ענין קטן בינהם.

varty

New member
רואים שאני חדשה ...../images/Emo99.gif

ןמעניין. אני יודעת שמייקל תומך בארגון הילדים האלה. מעניין למה הוא לא היה שם? (יודעים את התשובה...
) במשחק פוקר שהוא יופיע יחד עם מתיו פרי ועוד סלברטים. אם הוא זוכה הוא תורם את כל הכסף לארגון הזה.

varty

New member
בין לארין לג'ון?

ורק תענו כן או לא. כי אני לא רוצה לקרוא ספוילרים...
ועוד שאלה- ראיתי את הפרק שג'ון מגיע לכדור הארץ. לא הבנתי עם דארגו , ולארין היו שם באמת או שזה פיקציה וגם איך הוא חזר חזרה למויה??

Dark Muse

New member
תשובות

קודם כל זה פרק השבירה התכוונתי שעד הפרק הזה היה מתח מיני שלא יצא אל הפועל
בנוגע לפרק שג'ון מגיע לכדור הארץ, זה לא היה באמת.

varty

New member
אז איפה הוא היה?

ואם הוא היה באיזה מקום, איך הוא חזר למויה. ודרך אגב. עכשיו אפשר לראות שהוא דווקא מאוד מעונין בה.

LA LI HO

New member
הוא היה במקום

כלשהו שהגזע שעשה את האשליה (אני חושבת שקוראים להם הקדמונים, לא בטוחה). מויה נכנסה אחריו לחור התולעת וארין, ריג'ל ודארגו באמת היו שם, אבל ריג'ל ודארגו נעלמו באיזשהו שלב (ארין לא). הוא חזר למויה על מעבורת מן הסתם.. היא הייתה שם. אפשר היה לראות גם קודם שהוא מעוניין בה, הם גילו את זה בעצמם בפרק 13, ואל תדאגי.. היחסים ביניהם עוד יתחממו.

varty

New member
וואלה . תודה

עכשיו הכל מסתדר לי . וארין , ריג'ל ודארגו זוכרים את מה שהיה. ריג'ל זוכר שפתחו אותו??? ואחר כך נתנו לו חלזונות לאכול לרוויה? אירין וג'ון באמת שכבו? ודרך אגב בינתיים אני לא אוהבת את החדשה היא מעצבנת. ואת הבחורה הכחולה , שכחתי את שמה. לא מראים הרבה והיא דווקא נחמדה. טוב, הולכת לראות עוד פרק. אתמול ראיתי את הפרק עם החבורה של הפיסמייקר שמגיעה למויה ויש להם וירוס בגוף של אדם והוא עובר בין אחד לאחד בכל הצוות. הפרק שיורים בארין. פרק ממש טוב.

mace windu1

New member
פיסקיפרס!! לא פיסמייקר..

מי זאת החדשה? צ'יאנה? הכחולה זאת זאן.. והיא מאוד חשובה לעלילה..

varty

New member
פיסקיפר. חחחחחחחחחחחחח. כן

החדשה , צ'אנה מעצבנת. אבל ראיתי עכשיו את שני הפרקים עם הכסא עינויים ושמויה יולדת ואירין נפצעת והיא היתה יותר נורמלית שם. ובקשר לבחורה שהתאהבה בג'ון, איזה מסכנה גם היתה לה אהבה חד צדדית (למרות שג'ון אמר בסוף שהוא אוהב אותה) וגם היא מתה... הדמות שאני הכי אוהבת עד עכשיו זאת איירין ודארגו. וזאן. אם היא חשובה לעלילה אז סבבה.

varty

New member
וגם

שכחתי לשאול הבחור שג'ון פגש בכלא, עם הרטיה על חצי מהפנים שלו ויש לו אור מתחת. הוא ישאר איתם בספינה? ממקווה שכן, אהבתי אותו.

LA LI HO

New member
אתה מהיר..

תמשיך ככה ותגיע לחלקים הטובים של הסדרה. לא פתחו את ריג'ל, זאת הייתה בובה. ארי ןג'ון באמת שכבו. החדשה, צ'יאנה משתפרת בהרבה בעונות הבאות והופכת לדמות מוצלחת.

mace windu1

New member
סטארק? נשאר גם נשאר..!!

ויתברר לך שהוא מאוד חשוב לעלילה.. צ'יאנה דווקא בכלל לא מעצבנת.. כל התנועות החדות שלה.. זה מבדר למדי.. בכל אופן.. תמשיכי לראות.. זה בריא...!!

Dark Muse

New member
ששש....

עוד 17 אחוז ויש לי את העונה השלישית :-X אתה יודע מה זה 7 גיגה??!?@!%

mace windu1

New member
אני יודע מה זה 30 ג'יגה בערך..

בכל מקרה- עונה מעולה!! חובה לכל מעריץ פארסקייפ

למעלה