עונה ראשונה
[?]

אביחי 33

New member
עונה ראשונה../images/Emo12.gif[?]

הנה סקר שעשה גיא(
)שעזב אותנו לפני שנתיים
אגב לחדשים שלא זוכרים, אז גיא היה הכי פעיל בפורום. משהו כמו מיכל/רעות כזה
http://img.tapuz.co.il/forums/20455114.htm תבואו להגיד תוצאות

אעאע יצא לי 10../images/Emo110.gif

לא חשבתי שאני זוכרת כזה טוב:p וגיא היה המנהל כאןן מזממןן.. כמה זמן הוא לא כתב כאן
תודעע אביחי

אביחי 33

New member
בואי נתערב?

תסתכלי בארכיון אפילו. לא יודע לגבי לירון, אבל איילת לפני גיא

וואיייי משו ממש מוזר פפפהה../images/Emo26.gif

את לירון אני בכלל לא רואה בעמודים הראשונים.. משום מה אני זוכרת שהוא היה המנהל הראשון בפורום... ווווווווווווו...אביחי.. אם לא לירון...אז גיא..פשוט אתה לא רואה אותו בכחול בעמודים..בגלל שכשהוא יצא מהניהול...אז כל הכינוים שלו שהוא כתב הודעות בפורום..ירד מהם הכחול.. שים לב...תמצא את ההודעה הראשונה של איילת: "הייי שמי איילת ואני חדשה.." באיזה צבע הכינוי שלה?? כחול.. אז מה איך שהיא ניכנסה לפורום שמו אותה מנהלת??

אביחי 33

New member
כן../images/Emo13.gif

איך שהיא נכנסה היא נכנסה לניהול.! או שלא..אין לי מושג. אבל היא לפנייייייייייייייייייי גיא. למרות שהוא לא צבוע בכחול

זה מה אני מסבירה לך נעללל!!

"אם לא לירון...אז גיא..פשוט אתה לא רואה אותו בכחול בעמודים..בגלל שכשהוא יצא מהניהול...אז כל הכינוים שלו שהוא כתב הודעות בפורום..ירד מהם הכחול.." ואיילת לא ניכנסה ישר כחולה טיפש
חחחח אני זוכרת שהיתה הצבעה מה דעתינו שהיא תיהיה מנהלת או משו כזה.. וכולם אמרו שמגיע לה...

אני זוכרת../images/Emo110.gif

שאני והודי עשינו ביומולדת אתה הודעות וזה.. אז מצאנו תהודעה שאיילת נהיתה מנהלת.. ואז כבר גיא היה מנהל

Koala Girl

New member
נשבעת לך אתה דפוק...

גיא הכניס את איילת לניהול
רואים שאתה חדש פה
|נעל|

אביחי 33

New member
אני פשוט לא רוצה להתווכח.

כמו שאומרים= אל תתוכח עם טיפש, תמיד ייצא מצב שהוא תמיד צודק ויגרור אותך עוד יותר לטיפשות שלו

למעלה