בדרך לטיול
New member
עונה לשאלון-הבטחתי!
מקום מגורים: רעננה שיר אהוב: ימים של שקט סרט אהוב: לא יודעת... תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס, ורק בגלל הציניות שלו... אמן אהוב: לא יודעת, מי שבא ברוך הבא! יום אהוב בשבוע: רביעי (כי מרגישים את הסוף...) דיסק אהוב: זה שאייל הכין לי
תאריך אהוב: 16/10/06 כי אז אני חוזרת מד.אמריקה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? הו כן... האם אי פעם לקחת סמים? אממ... כן
האם אי פעם עברת על החוק? אממ... כן האם אי פעם נשבר לך הלב? הו כן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מה? לעבוד לדוגמא? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, ןהרבה. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? וכן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי הרב כן... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בוודאי! רק מהלב. האם אי פעם שיקרת? קרוב לוודאי שכן, אני רק לא זוכרת... יש\אין חבר: יש
גובה: 170 מידת נעלים: 40- ביגפוט פריסינג: יש
בפופיק קעקועים: אין, ולעולם לא אעשה כי יש לי נטייה להשתעמם מדברים... ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראה לי... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל נחשב?< בימים אלו אתה מאוהב? כן... המון המון הדבר שהכי קשה לך איתו: שיש אנשים שהם פשוט רעים. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפ'חד. רק אני האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה הכי טובה האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: אחותי
(המצב עגום אה..?) המקום האחרון שהייתי בו: בעבודה הסטיה שלי היא: לא מספרת! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על החיים שלי. תכונה טובה שלי: אופטימית. תכונה רעה שלי: פסימית. סתם, סתם, לוקחת הכל ללב. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא ולא!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של הקרובים אליי ביותר... אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? אני צמחונית, אז אני מניחה שזה הכרח... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, מעצבים... הפרת הבטחה שהבטחת? לא שידוע לי... השתכרת עד אבדן חושים? כן, כל כך כן... מה צבע החדר שלך? כתום
באיזה בושם אתה משתמש? בושם? אני טטרנית, למה זה טוב? אייל שם גם בשבילי. אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק שרשרת שיקרה לליבי. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואו. לא יודעת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע. השתכרת? לפני כמה שנים טובות... שכבת עם מישהו/י? היי! לא מגלה. היית במועדון? לפני איזה חודשיים לבשת חצאית? אתמול. קנית בגד? לפני 3 חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? ביום שישי שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10:30 מה/מי העיר אותך? אמא של אייל
מה היה הדבר הראשון שאמרת? אייל קום כבר מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מאמי מה היה השיר הראשון ששמעת? מי זוכר, גלגל"צ מה אכלת? סנדביץ' וכיףכף איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איפה אני אקנה מצלמה בזול. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אייל איזה צלצול יש לך? אבוניבי אבובנבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרפר שקוף אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? אין סיכוי כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? תמיד איפה את/ה רוצה פירסינג? במקום חשוך מאוד... אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזירה לבעלים, כסף=צרות פורום אהוב: רווקים ורווקות! באיזה פורומים את כותבת: רווקים ורווקות (וגם זה בקושי...) יש לך חברים בפורומים? אממ... אייל? מי האדם האחרון שדיברת איתו? היום? חברה הכי טובה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את אבא מדבר בטלפון מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת... מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק? מה החלום שלך? לדבר עם אמא. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ....כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אבק? מי שואב אבק?! בנית טירה מחול? גיל 6 או משהו... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מעולם נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? שבוע שעבר סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זכור לי כדבר... היית בחקירה משטרתית? מעולם... לשאלות מענות וטענות... דברו אליי! ליל"ט. אפרת
מקום מגורים: רעננה שיר אהוב: ימים של שקט סרט אהוב: לא יודעת... תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס, ורק בגלל הציניות שלו... אמן אהוב: לא יודעת, מי שבא ברוך הבא! יום אהוב בשבוע: רביעי (כי מרגישים את הסוף...) דיסק אהוב: זה שאייל הכין לי