עונה חדשה

פאר צ

New member
עונה חדשה

|שלום אני חדש
ברצני לומר לכם מידע ישר מן התנור באחת העונות החדשות אני עדיין לא יודע איזו עונה ומתי היא תגיע לארץ ובכן באותה עונה גוהן מתחתן ונולדים לו ילדים ואז מטילים על סונגוקו איזה מין כישוף שמחזיר אותו ליהיות ילד אני רוצה מידע ממכם ומה דעתכם על מה שכתבתי

vegeta2

New member
יש לך מושג מה זה dragon ball gt ?

עם לא, יש לי הרבה מה לספר לך... דרגון בול ג'יטי זוהי סדר ההמשך של זי, שם לגוקו יש נכדה בשם פאן, שהיא הבת של גוהן ווידל, לורד פילאף חוזר ומחזיר בטעות את גוקו לילד. גוקו, פאן וטראנקס מחפשים אחרי כדורי הכוכב השחור שכדור הארץ לא יתפוצץ. הם פוגשים את באבי שהשתלט מאוחר יותר על וג'יטה. וגוקו הופך לסופר סאייאן 4... ועוד כמה פרטים... עם אתה רוצה להוריד כמה פרקים, אני לא ממליץ לך, סדרה לא ממש טובה...

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ספר לנו משהו שלא ידענו

bonomami

New member
לא יפה.. הוא נסה לעזור ולהסביר לנו.

חחחח הוא בטח חשב שאנחנו צופים קבועים בארוץ הילדים... שאוהבים את מקיטה....חחח

vegeta2

New member
אתם לא מבינים...

הסברתי את זה לו, לא לכם ! הוא חדש ועדין לא כל כך יודע, והוא גם ביקש מידע...

ashkeloni

New member
דרך אגב...

הסאגה שבה לגוהן יש ילדים שודרה ביפן לפני עשר שנים...ככה שזה לא בדיוק "ישר מהתנור" לצומת ליבך

OFIRB9

New member
כן ברוך הבא

בוא לא נתנהג כמו במנגה ואנימה, נברך לא נצחק! *סותמת לעצמי תפה* מממ מממממ מימויהמוה! *תרגום* ברוך הבא לפורום....

bonomami

New member
../images/Emo32.gif איזה ילדים מגעילי יש פהה

בצ'אט... איכסה הם יורדים עליי כי אני קטנה.... חחח אני תמיד משפילה אותם בסוף! אני מקווה שפה אתם לא תדרדרו למצב הזה...

למעלה