עונה חדשה

אחוקי

New member
כנסווו לפהההההה....!!!!!!

תגידו חבר'ה יעשו המשך לטלנובלה משחק החיים ??? כי השאירו הרבה קצווות לא פטורים כמו למשל: 1. מה יהיה עם ירון וליה ועם התינוק?? 2. מה יהיה עם אלפסי וקובי וריקי?? 3. מה יהיה עם נירה? 4. מה יהיה עם בתיה?? 5. האם ענבר וארז והילדה טל יהיו יחד??? 6. מה יהיה עם זיו ורותם ועם אפי?? 7. מה יהיה עם שירן והחברה הלסבית החדשה שהכירה (ניקול דיקסטרא) ? יש עוד הרבה פשוט אני צריך לחשוב על זה יותר אזז תענו ליייי בייי...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאני יודע דבר אחד בטוח:

שהתסריטאית אמרה היום ב"רייטינג" שלא יהיה המשך כי זאת טלנובלה ולא אופרת סבון. כך היא אמרה במוסף שצורף לעיתון , מוסף על משחק החיים. היא גם אמרה שהטלנובלה הבאה תהיה אפילו יותר טובה מ"משחק החיים" אבל כרגע היא לא יכולה למסור אף פרט עליה וזה חסוי... אז זה נותן נקודה למחשבה...מה כל כך חסוי כאן? האם הטלנובלה הבאה תהיה טלנובלת המשך למשחק החיים? אני לא יודע אם אני כל כך מאמין לזה, אבל לכו תדעו...

shirakl

New member
אני ממליצה לך להציץ קצת בשרשור

שכבר נפתח בנושא אתמול בערב, אולי הוא יעזור לך קצת

יועד007

New member
עונה חדשה

אני פותח דיון חדש על נושא שאני לא יודע אם דברו עליו,וזה בקשר לאם תהיהי עונה נוספת למשחק החיים...הסיום של הפרק אתמול אולי רומז על זה,וחלק ממכם אולי אומרים יאללה רצו לסיים יפה אבל זה לא נכון,אם היו רוצים לסיים יפה היו שמים קטע של ירון וליה ובמקום זה שמו את אלפסי וזה בהחלט מרמז על המשך......אז מי שיודע אם יהיה המשך-שיכתוב

למעלה