עונה הבאה

עונה הבאה

מעניין איזה מנחים ישימו בעונת קיץ.. אני מהמרת על יעל בר זוהר.. ואני דיי חושבת שהיא מתאימה..

אן מרי17

New member
עונת הקיץ

תארו לכם שישאירו את מורן סטוויצקי! איזו מכה זו תהיה
לדעתי צריך לשים אנשים שהם באמת כמו יעל (וכמו שהייתה מורן א. בזמנו)- שלא מנפנפים בקשרים הרומנטיים שלהם ושלא באים בגישה של "העולם מקום ורוד יותר כי יש לי חבר!" ושיש להם דיעה בוגרת ולא משוחדת. ולדעתי עונת הקיץ הקודמת קצת אכזבה...לא כ"כ אהבתי...נקווה שיהיה יותר טוב.

נכון

גם אני חושבת שהעונת קיץ האחרונה הייתה אכזבה
אבל אני אומרת לכם צוות הבנות צריך להיות בנוי ממורן א. רותם א. ויעל בר זוהר.. איכשהו אני פשוט חולה עלייה!!

את לא צריכה להפציץ אותנו בתמונות

של יעל בר זוהר. כולנו יודעים שהיא בלונדינית. אבל מה שלא כולם יודעים שהיא לא רק בלונדינית! כלומר יש לה גם אופי . זה מזכיר לי את הבלונדינית ההיא שהלכה לפני איזה חודש להמר בלאס וגאס וראתה מכונה של פחיות. הכניסה כסף - יצא פחית. הכניסה עוד פעם - יצא פחית וכך הלאה עד שנהיה תור ארוך מאחוריה. אנשים מעוצבנים צעקו עליה - 'נו יאללה יש עוד אנשים' - והיא אמרה 'אתם לא רואים שאני מרוויחה?'

הלוואי שהיא תהיה מנחה!!!!!!

איזה פצצה!!!!!!!!!!!! אני מעדיף שיחליפו את מורן (לא איכפת לי איזה - שתיהן דפוקות)........ צוות הבנים שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!

למי שלא יודע (בקשר ליעל) ........

יעל על סף קבלה להנחות תוכנית פריים בערוץ 10 . וזה אומר שאם היא תתקבל אז היא תהיה מחוייבת לערוץ 10 בלבד למשך שנה ולא תוכל להנחות תוכנית בערוץ אחר.... אז הסיכוי שיעעעעעל תנחה את ואי בלייל בעונה הבאה שואף ל-10.

drunky

New member
אתם טועים כולכם ובגדול../images/Emo185.gif

לפי המקורות שלי (שהם הפורום הזה - ליאון עצמו כתב) ייתכן מאוד שהעונה הנוכחית היא האחרונה הבנתם?.?.?.? אז במקום לחשוב על צוות המנחים אולי תתחילו לפתוח עצומה על מנת להבטיח עוד עונות..........! (או לפחות עוד עונה אחת בנתיים...

get well

New member
אנחנו צריכים לשנות את השם של הפורום

לפורום יעל בר זוהר....

dor302

New member
אני חושב ש...

שצריך להחזיר את המנחות של אז :מורן רותם ואפרת זה היה הצוות הכי מושלם היה תוכנית פצצה והכל עבד כשורה !!! רותם-הצחיקה אפרת-השקטה מורן-עם התשובות הכי טובות והיא הייתה מין בייבי כזה שתמיד היה יפה!!! אני חושב שצריך להחזיר את המנחות האלה (ואולי להביא גם את יעל)!!!!!!!

למעלה