עונה גדולה

LOVEtheMcMAHONS

New member
עונה גדולה

אמנם אני כבר הרבה אחרי, כי אני סיימתי לראות את כל הפרקים של העונה הזו - 4 - בערך שב-AXN עוד ראינו איך לקס מנסה לחתוך גרונות של כל מי שנשם לכיוון שלו, אני חייב חציין שעונה 4 הייתה פשוט מדהימה - בעיקר משום שראיתי אותה במקביל לארה"ב כך שלא ידעתי מי יזכה בסופו של דבר, וגם מכיוון שהאנשים שם הרבה יותר מעניינים מהצנונים היבשים (חוץ מטום) מהעונה הקודמת - איזה שילוב קיבלנו של הומו עם שיכרון כח, איטלקי מאפיונר עם אהבה מופרזת לסנדק, נוצרי שחור עם אהבה מופרזת לישו ולרביצה על החוף, מורמונית בלונדינית עם אהבה מופרזת לזקנים חמודים, אמא צווחנית (קאת´י) עם אהבה מופרזת להפרשות שונות (שתן ודמעות), וזנזונת דמוי שרה עם אהבה מופרזת לחזה המפואר שלה. אני לא אהרוס לאף אחד - רק אציין שמפרק לפרק העניינים רק משתפרים ונעשים יותר מעניינים. נקווה שהעונה הבאה תהיה מוצלחת לפחות כמו זו.

Gal6

New member
זה היה יכול להיות מעולה

אם לא הייתי יודע הכל מספויילרים

LOVEtheMcMAHONS

New member
באינטרנט

למי שלא יודע - במירק (תוכנת צ´אטים במקור) ניתן להשיג כל דבר - החל מכל הפרקים ששודרו בארה"ב של הישדרות ועד כל פרק מכל סדרה אחרת כמו חברים, סימפסון או כמעט כל סדרה אמריקאית אחרת. ככה שכל שבוע - מספר שעות לאחת שידור הפרק בארה"ב כבר היה ניתן להשיג אותו באינטרנט. מה שעשיתי - מכיוון שזו הייתה תקופה של לימודים מפרכים - הורדתי את כל הפרקים (מה גם שבאותה תקופה עדיין לא סיימתי לראות את עונה 3) ורק לאחר שהסתיימה העונה - התפניתי ליומיים של מרתון של 6 פרקים כל יום - ככה שלא הייתי צריך להישאר במתח בין פרק לפרק. מומלץ

Outlast

New member
אני מבקשת להפסיק את הדיון הזה,

ועכשיו. הורדות כאלה הן דבר לא חוקי, ולפי תקנון הפורומים- הדיון עליהן לא יתקיים כאן, תודה.

wee man

New member
נצול שרשור::

טוב, בגלל שהדיון שלכם הסתיים ולא רציתי סתם לפתוח שרשור אז שרשרתי לפה. מישהו מוכן להגיד לי מה השם של הפרק האחרון??? פשוט לא ראיתי את הפרק הקודם ומחר אני לא בבית באותו זמן והווידיאו שלי לט מחובר, קיצר, אני צריך את שם הפרק ואני אוריד אותו.... תודה, wee man

Gal6

New member
טוב...

לא שלחתי לך הודע במסרים כי יש לי בעיה במחשב אבל עוד כמה ימים אני ישלח

למעלה