עונה באיטליה

מיכל901

New member
עונה באיטליה

שלום שלום, קוראים לי מיכל, בדיוק השתחררתי מהצבא ואני מתכננת בנובמבר לטוס לאיטליה לעונה לגלוש.
אני גולשת סקי וסנובורד ברמה סבירה+ וממש בא לי להתפתח בתחום.
חשבתי למצוא עבודה באיזה אתר ולהשתפר בגלישה תוך כדי...מקווה להגיע לרמה שאוכל גם להדריך.
אשמח מאוד לעצות בנושא מציאת עבודה, בחירת אתר וכל דבר שיוכל לעזור לי:)
אפשר להגיד שזה סוג של חלום שיש לי כבר הרבה זמן ואני כבר לא יכולה לחכותתת אבל אני גם מתה מפחד, אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא!
 

HelloweeN

New member
אם יש לך דרכון אירופאי - סעי(!) ברכה.

אם לא, הסבירות שאתרים באירופה יספקו לך ויזת עבודה היא לא גדולה, אבל יכול להיות שיש כל מיני קומבינות בתחום (להיות 'מלווים' של חברות נסיעות שעושות סקי ולקבל משכורת שחורה או לחשבון בארץ או איזה קומבינה אחרת).
מאידך, אם יש לך חסכונות לשרוף - GO AND HAVE FUN!
 

HelloweeN

New member
אז שיהיה בהצלחה!

תכנסי לאתרי אינטרנט של אתרי סקי מובילים, תעשי ENGLISH ותחפשי CAREERS.
 

davesh

New member
במה בדיוק את רוצה לעבוד?

ממה שאני ראיתי בחופשות הסקי, בחורף מגיעים לאתרים אנשים ממזרח אירופה כדי לעבוד בתור מלצרים/מנקים ונותני שירותים אחרים במלונות ובמסעדות.
טוחנים אותם שם במשמרות של 12 שעות ויותר ויש להם יום אחד חופשי בשבוע.
בקיצר, אם תעבדי שם לא יהיה לך ממש זמן לגלוש, חוץ מהיום החופשי שלך. ואת השלג תראי רק מהחלון.
 

talniv75

New member
העברת עונה מלאה באלפים- רעיון מעולה

שלום מיכל- הכותרת מדברת בעד עצמה... יצא לי לעשות את האמור לא פעם ולא פעמיים וביותר מאתר אחד ואכן כפי שאת מתארת- אין דרך יותר טובה לשפר יכולת גלישה מאשר להעביר עונה מלאה באתר טוב. דבר ראשון הייתי בהחלט מציע לך לעשות זאת באירופה ואח"כ לצמצם את החיפוש לאלפים, בתוך האלפים לחפש אתר עם תאריך פתיחה מוקדם וסגירה מאוחר (אתר גבוה עם קרחונים למשל) ואז לבדוק את נושא השפה (אם את שולטת בצרפתית, גרמנית ואיטלקית למשל אין לך מוגבלות אמיתי ותוכלי לחפש עבודה (פיזית- לנסוע לשם ולעבור בין בתי קפה, מסעדות, מלונות וכו לפני שמתחילה העונה) שפה היא המפתח להמון אפשרויות ותתן לך אפילו כזרה ייתרון אצל כל נותן שרותים. אם את מוגבלת לאנגלית- שאמוני- עיירה באלפים הצרפתיים- היא כנראה האופצייה בשבילך- העיירה מכילה בתוכה 5 אתרי סקי גדולים, ויותר אתרים בשווייץ ואיטליה לרוכשי הסקי-פאס העונתי. השפה המדוברת בעיירה היא בעיקר אנגלית וכל נותני השרותים שם הם "עונתיים" ז"א שהסיסטמה בנוייה לכך שאנשים באים לעונה, עובדים בחנויות או במסעדות, בתי קפה וכו' וכשהעונה (הארוכה מאוד) נגמרת הם עוזבים.

אמרתי כבר שעלית על רעיון מעולה? אל תתני לאף אחד לשכנע אותך הפוך!
את יכולה ליצור קשר באימייל הישיר (נמצא בתחתית הדף)
טל
 
למעלה