עונג שבת...

עונג שבת...

עונג שבת קורם אור ואהבה מפסלים בצללים עוד נגיעה לשוכרה .. עוד יום יגיע זמן להגשים עוד משאלה הלב בפעימתו מבקש הוא רק אותך.... שבת שלום

אותך...

אותך שואל הלב ומצפה לראות אותך אני חולמת יום וליל אני רוצה אותך אותך וכדומה מתוך הערפילים האם תזכור רוחות הסתיו אשר ליטפו אותך. אותך אני זוכרת יום וליל אותך ליבי שואל ומתפלל אותך הוא מאבד ולא חדל אותך אותך אני חולמת עוד לראות אותך גם אם חלפו ימים מאות אותך לאחוז ביד ולהגות אותך. אותך לנשום מן הפרחים מן השיכר אותך מתוך הצוף מתוך הדבש מן המתיקות אותך אותך וכדומה מתוך הערפילים ולא נותר לי אלא חלומי לראות אותך. מילים: שייקה פייקוב

עכשיו אותך..

עכשיו אותך, להב כמהה בפעימותיו להלחין בך ניגונים חדשים עם תווים שנלקחו מנגיעות של פעם.... עכשיו אותך, ידיים חמימות מנסות לאתר גוף מפוסל בידי אומן המסתת את גופי לפורקן תאוותך באהבתי המתלקחת.... עכשיו אותך.... בין שפתיי הצמאות לנשיקותיך הממריצות את דמי אליי געש עוד טרם נפרץ סכר תשוקתי על לשונך.. עכשיו אותך, כל נים בגופי זועק, כל נשימה הנשאפת אלי אותך, ואז ארגיש , אדע , כי הגעתי בכדי לבוא אלייך כאישה שלך..... <> איך ידעת שזה השיר שתמיד גורם לי לפספס פעימה?..

../images/Emo11.gif

קיבלתי מהרופא שלך את הא.ק.ג. שלך.... ראיתי איפה החסרת פעימה... חחחחח...

sahr12

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך....

ערב שבת..ליל שישי רגוע כזה כל הרכבים בחנייה... מחדר המדרגות עולים ריחות של בישולים...אפילו הציפורים שכבו לישון.. הבית חשוך,רעייתי ישנה...רק קטורת הוניל בוערת..מפיצה ריח של שלווה בבית החמים...אין לי מושג למה אבל ליל שבת..הוא מיוחד כזה.. כאילו הכל עומד מלכת...אנשים עוצרים רגע לנשום קמעא..מכניסים לפארקינג את מסע החיים השבועי... שבת וינפש...

אולי כי...

אתה שטפת ת´בית :)) עבר על כולנו שבוע לא קל, ואני חושבת שכולם לוקחים את הביחד הזה של סוף-השבוע קצת יותר ברצינות... שבת אושר סערון

ננסנס

New member
געגועים עזים

הצלחתה להכות בי... יושב במשרד, בחוץ קור כלבים ונוף מאות החלונות ממול לא מוסיף חום... שבת שלום לכולם ! נ´

עכשיו שניכם

הבה נרקוד את ההורה. ככה סתם בלי סיבה, נתנועע לנו בקצב ההורה. אל תגיד "לא רוצה" אל תגיד "לא יכול" כי זאת ההורה. הורה זה טוב, הורה זה כיף, הורה זה אחלה, הורה זה מגניב. אז בוא נערי ונרקוד את ההורה, ככה סתם בלי סיבה, נצא החוצה לרחובות, ונרקוד בקולי קולות!

עכשיו אני

כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח לתפוס מעלית מלמטה למעלה זה כמו חללית מלמעלה והלאה...

sahr12

New member
את ברדקי...מאז שהרווחת בחיש-גד...

שכחת את כל העולם..חחחחחחח רק הורה וריקודים... אהלן, הלואיי שתרויחי עוד מיליון... (10 מיליון זו לא בדיוק ברכה)

חחחחח...הזקרת לי

ללכת ביום ראשון למתנ´ס ולשאול מתי יש ריקודי-עם השבוע .. מנזמןןןן...שלא הייתי בערב כזה :)) "הורה ההיא עם ההי קולה עוד עולה .....לוזכרת ת´המשך

עונג שבת...../images/Emo23.gif

שלווה פסטורלית אהבה אין קץ ליטופים נגיעות חמימות השבת משרה הרגשה של חופש הלב פועם בחוזקה ממש כמו בפעם הראשונה מתערטלים מתערסלים מתנים אהבה לצלילי התשוקה עונג שבת... שבת שלום
}{

למעלה