עונג ותענוג לשבת

עונג ותענוג לשבת../images/Emo24.gif

הגברת שייכת לתלמידתי המוכשרת וברוכת הסבלנות מיכל ( כאן, תחת הניק mipo82 )!!! תלת מימד ראשון מסדנת בסיס !!! אז הנה, מיכלי, אני מעלה אותה כפי שהבטחתי !!! מכיוון שהיא הביעה מחאה קשה כאשר ניסיתי לקחת ממנה את התיק האפנתי שלה, לא העזתי לצלם אותה בלעדיו...

ומשהו אחר לגמרי../images/Emo66.gif

עבודה של תלמידתי הלה !!! ממש תחילת ההיכרות עם החומר !!! שימו לב ל"שמוליק" שיושב על הקערה !!! עוד תראו אותו הרבה בעתיד כי הוא הופך להיות מאוד פופולרי בסטודיו...

זואני2

New member
ענת, מיכל והלה,

עבודות מקסימות! כל הכבוד למורה וכמובן לתלמידות!

מידור

New member
ענתי, אפילו שהעבודות הן של התלמידות

שלך, קחי לך ים של קרדיט על היצירות הללו, פשוט מדהההההההההההים!

Nit Noot

New member
ממש יפה!!!! ../images/Emo99.gif

ממש מיוחד!!
גם הצורה וגם צורת הצביעה =] ניט נוט

רונאסטל

New member
אהבתי

מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד אהבתי את הקווים הגרפיים, את העגלגלות של הקערה, את הדמות. פשוט יפה!

בנבית

New member
../images/Emo23.gifהגברת מקסימה אמיתית ו....

אהבתי במיוחד את שמוליק!!!
הצבעים חגיגה לעיניים!!!
יופי של רעיון!!!
סקרנית לראות אותו שוב מככב בעוד יצירות
וגם...שבת מקסימה ורגועה לכולן

עדניה

New member
שבת שלום לכולם

כל הכבוד למיכל המוכשרת! אני נהנית לראות כל פרט ופרט בעבודה, איזה כשרון וסבלנות! ואני גם מקנאה...

קדם2

New member
באמת תענוג לשבת,../images/Emo22.gif

כל תמונה מדהימה. mipo וענת,כל הכבוד.

mipo82

New member
תודה רבה ענת ולכולכן!!!:)

באמת עבדתי הרבה על נערה-אישה הזאת...ואני מאוד מרוצה ממנה. ותודה על התגובות של כולכן... עדיין אין לי כ"כ פסלים שהכנתי בעצמי בבית אבל כשיהיה אשמח להראות לכולכן...

למעלה