עונג בנוסח תפוז..

tairon

New member
עונג בנוסח תפוז..

אח תפוז תפוז כמה חוויות יש לנו ממך בלי סוף מעניק לנו התרגשות.. אז הופס כמו בהצגה עלה המסך על הצאט והנה הוא לפנינו בצבע כחול לכאורה אמור להרגיע ולשרות אווירה של נינוחות אך אבוי לדבר אם היינו עורכים סקר מהיר היינו מגלים שאין אחד או אחת שלא נפל לתופעה המתרחשת בצד ימין של המרקע ואני יסביר מיד למה הכוונה ערב תמים אחד בעודי מצוטט לי להנאתי קרה הדבר והסמן של העכבר חלף ככה שלא במזיד על כתום אחר הוא הידוע בשם אורנג ואני מקבל מצלילי מגרשי הכדור רגל את המנגינה וכל מה שנותר לי להקליד זה הולההההההההההההההה פראי והיסטרי והכיצד אני עושה את הדבר ובכלל לא היה גול??? ובכלל ככה לא בונים חומה אנשי תפוז.... אז אפילו גל אחד לא עשו לי שם שאר המצוטטים הם לא הבינו מה פשר הדבר ורק לאחר הסבר קצרצר שלי התעלומה נפתרה... אז אני רוצה לומר לכם אנשי תפוז יקרים [פואט בוסה בס בוסה לך אח אוהב את האיש הזה מת עליו] אחלה של צאט יצרתם לנו אבל למה?? למה?? אני צריך לשמוע שוב ושוב כמו איזה שעון נודניק את צלילי האורנג שלי והוא בכלל לא מצלצל.. עוד לא הספקתי להרגע מהחידוש הזה בא עלינו החידוש הבא הממשק החדש אוח על המילה הזו ממשק ...העסק פשוט לא הביא אותנו לקידמת ה-2002 מה שהוא עשה החזיר אותנו שנות גלות אחורה הודעות שאני רושם לפתע כמו במטה קסמים נעלמות הודעות שאחרים רושמים נרשמות עם צינזור כלומר חלקי הודעות.....אז הידד לנסיונות של תפוז עלינו כבר הפכנו לשפנים שלא מרצוננו ואני מהלך אימה שלא כמו באיזה קוסמות יעלימו גם את השפנים ואחר כך לא ידעו להחזיר אותם מישהו יכול להמליץ על קוסם עם תעודות ודיפלומה טוב???????? אימאאאאאאאאאאאאא איזה פחד כולי רעידות אז פלח תפוזי יקר שלי ושלנו אנחנו אוהבים אותך במתיקות ובחמיצות תנסה לא להאכיל אותנו חידושים יתר על מידה

tairon

New member
ליטון...

תאמין לי שיכניסו את כולנו בגלל אי שפיות מהחידושים מי ישלם ת`חשבון????? אורנג או ש...תפוז או ש ניפול בין הכיסאות הכתומים ורק ישאר לנו ה-הולההה

שמע.. יש לי קשרים..

בארבאנל.. שמעתי שם אין פירסומות.. אני כבר ברחתי משם.. או ש.. תעשה כמוני... קח טיפקס ותמחוק את הפרסומות.. :) ואז יש רק את הבעיה של הרעש..

זה אחלה רעיון - האשפוז

כי אז סוף סוף רוב האנשים שגרים פה בפורום ובצ`ט יקבלו אישור למצבם הנוכחי - וחוץ מזה תהיה להם גם תעודה

tairon

New member
אבא שלי אמר לי..

תשתדל לגור כמה שיותר תעודות.. הבעיה היא שאני לא חושב שתעודת אי שפיות נכנסת לקטיגוריה שלו לא לזה התכוון המשורר באומרו....תעודות אבל בקצב הזה נראה לי אוטוטו יש לי דיפלומה

תשתדל להקשיב יותר לאמא

אמא מוצאת תמיד בכל דבר משהו טוב תעודות זה לא בראש מעינייה העיקר שיתחתן ויביא לי איזה נכד חמוד

tairon

New member
אימא שלי אחת במינה...

ואם תשאלי כמה חבר`ה מהצאט שקצת הספיקו לצוטט איתה יאמרו לך שהיא גנובית יותר מהקרלו של השוקו היא הדבר היחידי שעומד מול נגד עייניה זה האושר של ילדיה מעל להכל ולפני הכל והעיתוי של חתונה או נכדים את זה היא משאירה לשיקול דעתי וטוב שכך בינינו חוסכת לה עימותיים עם בן עקשן יותר פרד מפרד

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

טאי.......... איפה הקרדיט שלי? הרי אני שלחתי אותך לכתוב על זה... 8-p מתה עליך גאון שלי... תגלושששששש

למעלה