עומר ערב טוב

פתי בו

New member
עומר ערב טוב ../images/Emo24.gif

שאלתי את הרונים האם כדאי לי להשאיר את המצב כמו שהוא עם x? זו השותפה שלי וכרגע אנחנו לא מדברות יותר נכון היא לא מדברת איתי. שלפתי רונים... פהו דאגאז גבו לאגוז שאלה נוספת, מחר אני מתחילה עבודה חדשה ושאלתי האם נכון לי לעבוד שם? ראיד'ו סווילו אהוואז האגאלאז תודה רבה יקירה

אוקיי...

1. אני רואה שיש עניינים חומריים ביניכם, עניינים פיסיים. ברור שלא עדיף המצב כמו שהוא עכשיו. אבל אני רואה שהאגו לוכד את שתיכן במצב הנוכחי. האם יש מצב שאת זו ששמה את האגן בצד ועושה שולם? 2. כן.

פתי בו

New member
לא יודעת יכול להיות....../images/Emo12.gif

היא זו שהתחילה עם זה ולי נמאס כבר מכל השטויות האלו... תודה רבה יקירה

"אגו"

היא התחילה זו תשובה של אגו... לי נשמע שתתרחקי תקטיני חיכוך בנתיים ובעוד X זמן תדברו (רק שלום שלום.. הכל בסדר וזה מחיצות חיצוניות הופכות פנימיות) אגב הרונים שפתחת אמרו כך: פהו- לפני שתצאי לדרך, דאגי לחומר לבסיס כלכלי דגז- הפצעת השחר- פוטנציאל התעוררות גבו - יצירת קשר בילתי הפיך.. (שלום בינכן?!) לאגוז-רון המוות-הלידה שוב התעוררות תעברי את המכשול ותצאו מחוזקות (או כמו שאני אומרת לעצמי פעמים רבות - בלי חשבונות) אגו זו תמיד סוגיה קשה...

אופס..תיקונצ'יק../images/Emo161.gif

אההם.. כנראה מהרתי מידי בין הגשם שהיה בבוקר לקניות לבנק.. קראתי שוב את הפרשנות, ועומר דיברה על בעיות כלכליות בינכן.. הרון הראשון מדבר על דאגה לבסיס כלכלי מאוזן.. חשוב שביחסי שותפות (מכל סוג של שותפות למעשה..) יהיה איזון ובסיס שיויוני והרונים מוסרים לך שיש פה חוסר איזון על רקע כלכלי בינכן (נגיד שהמריבות יכולות לעסוק בטעמים ספרותיים.. אבל בעצם הבעיה כנראה שם.. בפיסי) והרונים שאח"כ.. אומרים שיכול להיות טוב.. תתרחקי על מנת להתקרב בנוגע למחיצות אני עדיין מתכוונת למה שאמרתי ...עושה שלום ורודפהו...

אההם.. ותוספת,

הרון הראשון, פהו=דאגה לחומר משהו שם הוא הסיבה לקונפליקט בינכן, לפני הרוח יש לדאוג לחומר במילים אחרות בשותפות - שיוויון ובסיס משותף איתן - קובעים, ואם אין את אלה גם אם יש אהבות משותפות וחיבה עזה זה לא יכול להספיק. בידקי עצמך בכנות. אם את מרגישה הוגנת, או שתתרחקי ותצרי מחיצה ותני לה לעבד זאת גם, או שתפתחי לשיחה כנה ובוגרת אבל ממקום של .."עושה שלום ורודפהו" (אני יודעת שגם אם בעלי מנסה למכור לי סקס נפלא אבל לא שותף כלים.. זה יתפוצץ!..מבינה תדימוי..???)

פתי בו

New member
בוקר טוב וחג שמח לאונרדו ../images/Emo24.gif

קודם כול תודה רבה לך. אולי זה נשמע שיש פה עניין של אגו אבל באמת אני אומרת שזה ממש לא. לא פעם אחת ולא פעמיים יזמתי שיחה מלב אל לב ודיברתי על מה שמפריע ודובבתי אותה שתגיד גם לי מה שמפריע לה בי. באמת אין פה שום עיניין של גאווה או אגו ממש לא. אם את מנסה לדבר עם אדם ואת רואה שהוא לא מדבר איתך,לא מתייחס אלייך ולא מסתכל עלייך סביר להניח שהוא לא מדבר איתך. אני לא אוהבת את המשחקים האלו, אני מאמינה בשיחה ישירה וכנה על הבעיות אני מאמינה בשיחה מלב אל לב. אבל באמת שהפעם הגיעו מים עד נפש נמאס לי ליזום,נמאס לי לדובב אם זה מה שעושה לה טוב אז אני מקבלת את זה וזה בסדר גמור מבחינתי. ווא זה היה פורקן. תודה רבה לך יקירה ומאחלת לך חג פסח שמח וכשר.

אם כך../images/Emo189.gif

אז התרחקי "שלום, מה נשמע, תודה סליחה וכו.." לפעמים זמן הוא המזור... חג אביב שמח ומלא אור!

פתי בו

New member
התפתחויות

החלטתי לשלוח לה הודעה ולברך אותה בחג שמח בערב החג.
אבל בכול זאת אני לא רוצה איתה קשר עדיף רחוק... תודה יקירה

למעלה