עומר,מושיק,ורה
M M E S H Y New member 15/2/08 #4 משום מה מרינה נראת הרבה יותר טוב באי וזה לא רק על סמך התמונה הזאת....
F Fairywitch New member 15/2/08 #8 היא לא נראית טוב בשום מקום- האף גדול, השפתיים מוזרות בחלק העליון (כנראה בוטוקס), והפנים די עקומות. הגוף שלה טוב, אבל זהו. על הפרצוף אפשר לשים עיתון.
היא לא נראית טוב בשום מקום- האף גדול, השפתיים מוזרות בחלק העליון (כנראה בוטוקס), והפנים די עקומות. הגוף שלה טוב, אבל זהו. על הפרצוף אפשר לשים עיתון.
B blur2 New member 15/2/08 #6 ../images/Emo207.gif ראיתם את הפרומו האחרון להישרדות? lol כמה שוטים של התחת של מרינה (or shall i say התחת של המדינה ? )
../images/Emo207.gif ראיתם את הפרומו האחרון להישרדות? lol כמה שוטים של התחת של מרינה (or shall i say התחת של המדינה ? )
A aשרון New member 15/2/08 #11 אני מזהה............ זה מתוך יום הצילומים לכתבת השער של אחד העיתונים הגדולים לפני עליית התכנית. צולמו שם ורה, מושיק, עומר וטינה . ואני חשבתי שפשוט ערכו את התמונה וערכו אותם בפנים מצילומים אחרים, נחמד לדעת שהם צולמו באופן מיוחד.
אני מזהה............ זה מתוך יום הצילומים לכתבת השער של אחד העיתונים הגדולים לפני עליית התכנית. צולמו שם ורה, מושיק, עומר וטינה . ואני חשבתי שפשוט ערכו את התמונה וערכו אותם בפנים מצילומים אחרים, נחמד לדעת שהם צולמו באופן מיוחד.