עומר יקרה- עזרתך שוב

עומר יקרה- עזרתך שוב

בבקשה.. הכנסתי את בתי לגן ואני לא שלמה איתו בגלל שהגננת כועסת על ילדים טו מאצ' לטעמי. אז אני רוצה לבדוק אם זה אכן מוגזם או שאני בעצמי מגזימה. האם הגן מתאים לבתי? אלגיז לאגוז ת'וריסאז האם הגננת טובה לבתי? נאוד'יז פרת'רו נאוד'יז האם היא תתפתח שם? אנסוז ווירד פהו מקווה ששאלותי טובות. תודה לך ויום טוב..והחלמה מהירה מהשפעת...

../images/Emo140.gifהפירוש שלי

לפי מה שקראתי על הפירושים והסקתי ש... שעלי להניח לבתי ולהתקדם כי זה מיועד לה(הגן) שהיא תתפתח המון במה שכבר "נחתם" על-ידה. שאין לי מה לדאוג כי יש הגנה והדרכה וסיבוב בתשעים מעלות אם נרצה או לא. שעלינו להתקדם יחד קדימה מבלי להביט לאחור ולצאת לדרך חדשה ומבורכת. שאלוהים , מדריך חכם ואוהב. שאין לי מה לפחד מהלא נודע . עליה ועלינו לעבור שיעורים מסויימים כדי לשחרר את מה שלא משרת אותנו טוב. הגן יהיה לה בדיוק כמו שמתוכנן ליהיות. מה דעתך?

תודה עומר

את מקסימה! אני באמת שמחה שהצלחתי להתחבר, והכי אוהבת שאהבת את הפירוש.. אז כמו שאומרים תמיד...בסופו של דבר האמת נמצאת בתוכינו עמוק פנימה, ועם קצת הכוונה חיצונית ממך ומאלוהים, אפשר הכל. תודה!

מ-מ-ש כ-כ-ה!

למה שלא תנסי לפרש גם הודעות נוספות, אלה שאת מרגישה שהסדר של הרונים מעוררים בך איזה שהוא מסר, או סיפור? אני מבטיחה איפה שאני רואה פירוש שלך, להגיב גם לפירוש.

קודם כל

את מקסימה ואני שמחה. לעצמי פירשתי לפי הפירושים שלך באתר רק שחיברתי את הכל במילים אחרות שלי.(נדמה לי....) האם זה יהיה בסדר לנסות לפרש באותו אופן? תודה על ההזמנה ואשמח שתתקני אותי חופשיייי........... וכמובן רק אם אצליח להבין שאלות אנסה. חיבוק מעריך
אלייך.

בסדר גמור.

אני נהנית מהחיבורים שלך. את מקסימה מקסימה מקסימה. כיף לראות שהפורום הזה לאט לאט מגדל גם אנשים שמתחברים לרונים מהמקום של תשובות ולא רק מהמקום של שאלות, אני מקגישה גאווה וענווה להיות חלק מהתהליך של החיבור שלך. תרגישי חופשי להשתמש בידע שלי, כשיש לך שאלות!

אוקיי

1. אני רואה שהגן יכול ללמד אותה לעמוד על שלה ולהתמודד עם רגשות. יש להתעקש איתה על אסרטיביות ועל זכויותיה. 2. כן, הגננת טובה לביתך. 3. לא בהתחלה, אבל אחר כך כן, ודווקא ממקום של חיבור לגוף שלה ולחומר.

למעלה