עומר יעבץ שים

הליך הכרה רפואית

היי חברה מה שלומכם? יש לי שאלה אני בתביעה מול משהב"ט להכרה רפואית מה קורה ברגע פסק הדין של השופט בדבר זכאותי? האם במיידי נקבעים לי גם אחוזי נכות? מה הצעד הבא אחרי הפסק דין? תודה

אופס שכחתי.....

שאלה נוספת מי קקובע את אחוזי הנכות? במהלך ההגנה על התצהיר שלי ישב שופט ומימינו ושמאלו 2 רופאים מה תפקידם? תודה שוב :)!!

עָנת

New member
מליניאקית שדנים בתביעה בבית

המשפט,סביר מאוד שההחלטה תתקבל בבית המשפט
. לאחר שנקבעו אחוזי נכות,תקבל/י טיפול רפואי/תגמולים מאגף השיקום.

oferp

New member
אם אתה מדבר על ועדת ערעורים

אז בדרך כלל אחרי ההכרה תשלח לועדה רפואית שתקבע לך אחוזי נכות הועדה עצמה קובעת רק הכרה ולא אחוזי נכות..

לאחר פסה"ד

אם הוכרת על ידי בימ"ש יועבר תיקך למנהלה רפואית לזימון לצורך קביעת דרגת נכות. תזומני לועדה רפואית שתקבע נכותך. על הועדה הרפואית ערעור בזכות לועדה עליונה. על הועדה העליונה ערעור בנקודה משפטית בלבד לבית משפט מחוזי. בהצלחה.

שאלה לעו"ד יעקבץ

עו"ד יעקבץ-שבוע טוב, 1.רציתי לדעת האם זה סביר שלאחר הגשת סיכומים לבית המשפט תתקבל החלטה\פסק דין רק כעבור 3 חודשיים נוספים? האם עליי להיות נוכחת בפסק הדין-הייתי בבית המשפט רק לשם תחקיר על התצהיר שנתתי, האם בשלב החלטת השופט אצטרך להגיע לבית המשפט? 2.מדוע בשלב ההגנה על התצהיר שלי-ישב שופט ומשני צידיו רופאים? מה תפקידם בהליך זה שעברתי (הגנה על התצהיר), מה תפקידם בכלל בקביעת ההכרה בי כנכת צה"ל ?

שכחתי לומר תודה ....

סלח לי השעה כבר מאוחרת, והנימוסים ברחו לי, אז תודה מראש - ושבוע טוב .... מליניאקית

שבוע טוב כולם!-שאלה לעו"ד יעקבץ

עו"ד יעקבץ-שבוע טוב, 1.רציתי לדעת האם זה סביר שלאחר הגשת סיכומים לבית המשפט תתקבל החלטה\פסק דין רק כעבור 3 חודשיים נוספים? האם עליי להיות נוכחת בפסק הדין-הייתי בבית המשפט רק לשם תחקיר על התצהיר שנתתי, האם בשלב החלטת השופט אצטרך להגיע לבית המשפט? 2.מדוע בשלב ההגנה על התצהיר שלי-ישב שופט ומשני צידיו רופאים? מה תפקידם בהליך זה שעברתי (הגנה על התצהיר), מה תפקידם בכלל בקביעת ההכרה בי כנכת צה"ל ? תודה ושבוע טוב

למעלה