עומר גולן-חלוץ רכש

papal

New member
עומר גולן-חלוץ רכש

אהלן אני חדש כאן רץ ב FM כבר חצי עונה עם בית"ר בנתיים במקום ראשון, עם הפרש של 7 נ"ק אם כי בדם יזע דמעות ובמחיר של הדחה מאירופה בשלב יחסית מוקדם והדחה מגביע הטוטו. עמית בן שושן נפצע לי כבר במחזור השני והושבת לחצי שני. אז קניתי את עומר גולן. והוא מחזיר לי בגדול. 9 שערים עד כה. הבאתי גם את פיני בלילי שמחזק לי את הקישור. זרקתי את פינטו העפתי את פרננדז -שניהם סתם שחקנים. לא הועילו על המגרש. רכשתי שחקן זר בשם פאלקון , אחרי שגם אלברמן נפצע לי. פאלקון הוא MC- A לעומת אלברמן שהוא רק MC. השילבו בין פאלקון לבואטנג קטלני. למי שמשחק עם שני קשרים אחד מעל השני, מומלץ חום ללכת על האופציה הזו. אני עושה סבב בין בלילי ליצחקי על ההרכב, וזה ממש טוב כי ברגע שהם משחקים הם מעולים. זנדברג ממש יהלום. כמו במציאות. מירסביץ' כרגע על תקן מחליף בגלל פציעה קלה אבל נתן פתיחה עונה מצויינת בהגנה, אמסלם ואפק. מסתבר שלפחות ב FM אמסלם הוא המגן הטוב ביותר שיש לקבוצה. יותר מדנין יותר מזיו יותר מגפני. את גפני השאלתי, וגם את דנין. זיו מחליף את אמסלם כשהוא מתעייף. בלמים- בן יוסף בנאדו וגרשון . כשיש עדיפות לבן יוסף ובנאדו בהרכב הפותח. יש עוד הרה לספר אבל לדעתי, אם חסר לכם חלוץ ואתם משחקים בליגה הישראליתף עומר גולן הוא אס והוא גם לא יקר אני הבאתי אותו ב 750 אלף וכרגע הוא כבר שווה 2 מיליון. טוטו תמוז משחק אצלי בהרכב הראשון, וכבר קיבלתי עליו הצעות מאירופה- יש מצב שאמכור אותו כדי לאזן תקציב, יש לי את בוקרי סאדאת שיוכל להחליפו. בכל מקרה הוא לא יימכר לאף קבוצה בליגה הישראלית. מה דעתכם?

papal

New member
אני מצרף תמונה- מבקש דעתכם

מבקש דעתכם על ההרכב והמלצות לשינויי םדרך אגב, עמית בן שושן החלים לי ממש השבוע, אבל הוא ממש ממש לא בכושר, וגם במוראל ירוד ולמען האמת, כרגע יהיה קשה לי להכניס אותו להרכב- אולי רק בתור מחליף, וגם זה בקושי- כי הייתי בלעדיו חצי שנה אז מצאתי לו מחליפים. אז מה עושים? משאילים אותו עד סוף העונה שיתאושש, ואז יחזור חזק אליי?או משאירים אותו בקבוצה, עם סיכוי נמוך להיכנס להרכב? כרגע אין לי מקום בשבילו אפילו בספסל המחליפים.מצד שני כשלא היה פצוע, ובמשחקי הידידות הוא היה אחד השחקנים הכי משמעותיים בהרכב. מה אתם מציעים?ומה דעתכם על ההרכב? אילו טקטקיות כדי לשפר? חשוב לציין שאני מכור למשחקים האלו עוד משנת 98. מה CM הראשון. ושקניתי את המשחק החדש (כן איזה פראייר אני אה?) כי אני רוצה שימשיכו לפתח כל שנה משחק חדש.

papal

New member
אכן, השאלתי אותו

ועכשיו, אני מחזיר אותו כדי להחליף לי את אמסלם שנפצע, ואת זיו שמתופקד כמחליף לאפק- וגם הוא אחרי פציעה. זה לא ייאמן- משחקים נגדי כסאח. כל כמה משחקים נפצע לי מישהוא. מזל שיש סגל רחב מצד שני- יש לזה פיתרון? איך אפשר להמנע מזה? ועוד שאלה- האם אני יכול להציע לשחקן (למשל קורנפיין), שיפרוש- ויעבור להיות מאמן? איך?

SiC

New member
אתה יכול להציע לו אבל

רק אם יש לו תעודת מאמן (כלומר אם התווסף לו דף של קואצ'ינג אטריביוטס) אחרת הוא לא מעוניין "להישאר במשחק" לאחר הפרישה

X Slider

New member
להתחיל לחשוב על שוער רכש רציני ומהר

השאר סבבה, אם כי לשחק רק עם שני בלמים באותו קו הגנה זה מסוכן מסוכן!! הייתי מוריד את הווינבאקים לעמדת המגנים ונותן להם חצים ל-WB... וסך הכל סגל מעולה, החלוצים שלך קצת חלשים אבל לליגה בארץ הם מצוינים.

SiC

New member
מסכים עם כל מילה

אתה בטח סופג המון שערים... לפחות אני מקווה שאתה נותן לווינגרים שלך הוראות הגנתיות (למרות שזה קצת מאבד את הפואנטה שלהם) כי אחרת כל החלק האחורי שלך פרוץ לחלוטין. אתה בטח סופג הרבה בכדורים ארוכים (במיוחד עם מגנים איטיים כמו בנאדו וגרשון). למרות שבצב הזה עדיף נראה לי לשחק במלכודת נבדל כי רק 2 שחקנים צריכים לעבוד על התיאום שלהם וגם ככה אתה משחק נורא מסוכן :) אני לפחות הייתי משחק עם 3 בלמים 2 בקו אחד ואחד כסוויפר. בקשר לשוער, אדג'י אניימה ואלמדון יכולים לעשות לך את העבודה :) בהצלחה!

שלי על הפנים או שלך?

"עדיף נראה לי לשחק במלכודת נבדל כי רק 2 שחקנים צריכים לעבוד על התיאום שלהם וגם ככה אתה משחק נורא מסוכן :) אני לפחות הייתי משחק עם 3 בלמים 2 בקו אחד ואחד כסוויפר."

papal

New member
דרך אגב- הורדתי את הוינבקים!

רכשתי את השוער השני של אסטון וילה, במחיר אפס. הוא לא פצוע או משהוא, הוא פשוט בגיל לא צעיר (30 ומשהוא), ולקחתי אותו לחלון כדי לקבל אותו בחלון הההעברות ביואר, כדי שיהיה לי שוער יותר טוב עד 0והוא עולה על קורנפיין כל מדד), עד סוף העונה, ואז אמצע לי שוער צעיר וחזק! גאידמק הקציב לי 7 מיליון דולאר נוספים לרכש!

בגיל 30 שוער עדיין לא בשיאו...

אם גאידמק מרשה לך תקנה את קרייג גורדון שוער בנזונה גם בגילו הצעיר מאוד אבל יש לו פוטנציאל להיות בופון... אני לא בטוח שיסתדר לך מבחינת המחיר אבל אם כן אז אתה יכול לשחק גם עם הגנה חפיפניקית כשיש לך תמנון כזה.

sok777

New member
גם אני קניתי אותו עם בית"ר

והוא מעולה. אבל... כשיש לי את טוטו תמוז [פשוט תותח בעונה עכשיו (השלישית)] ואת בן-שושן שהוא החלוץ הישראלי מה3 הטובים ביותר ואת פאבלו ויטי, קשה לשלב אותו. אני מת להעיף את פרננדז כבר..

X Slider

New member
מה יש לכם מפרננדז? ../images/Emo3.gif

נתן עונה ענקית אצלי ונקנה על ידי מנצ'נסטר סיטי אחרי זה.. בואטנג הלך לאסטון ווילה.

SiC

New member
אצלי הוא נקנה ע"י לאציו :)

ובואטנג ע"י בלקבורן ולא הולך לו. פרננדס דווקא שחקן הרכב בלאציו

Benn Is Kane

New member
החתמתי את גולן בהעברה חופשית.

אני עם חיפה.... מקווה לראות ממנו תוצאות... בינתיים בנבחרת אני רואה שהוא טוב מאוד, כנ"ל בליגה (מוביל את פ"ת למקום שני בליגה עם 11 שערים).

papal

New member
מכת הפציעות נמשכת

שניי משחקים מל נתניה אחד בגביע הטוטו ואחריו בליגה (עונה שנייה) בראשון נפצע עומר גולן בשני נפצע טוטו תמוז עומר גולן שבר את הרגל תמוז את היד! נשארתי עם עמית בן שושן, אותו החזרתי מהשאלה להפועל פ"ת, אחרי שהיה פצוע- ונתתי אותו להם כדי שיתאושש מהפציעה ויחזור אליי בכושר שיא. אז עכשיו יש לי את בוקרי (שהעלתי מהנוער) ואת בן שושן. מעניןן מה יהיה הלאה! חוץ מזה- דוד אמסלם גמר את הקריירה כי הוא חטף פציעה לחצי שנה. גם בנאדו נפצע והושבת לחודש. אני כל הזמן נלחם בפציעות האלה. מה אפשר לעשות כדי לצמצם את זה? חשוב לציין- שבאף פציעה השופט אפילו לא שרק לעבירה!!! מזל שיש לי סגל רחב!!! ככה, גפני מחליף את אמסלם- ודנין מקבל דקות בתור מחליף לגפני

למעלה