יש לי חברה שהיא אחות בבית חולים בתל אביב והיא אומרת שיעל הדר באה פעמיים בשבוע לטיפול כי חצי מהפנים שלה משותקות בגלל בעיה מסוימת שקשורה למערכת העצבים...לידעתכם...ימית
הוא גרוע! איזה בחירה איומה לסדרה - לפטר את המלהקת! וגם עם כל הקטע הזה - זה ממש לא נראה שהוא רק התחיל לעבוד ואחרי יומיים פתאום הוא מתחיל כבר לבחוש בקלחת הוא עדיין חדש מידי בשביל זה!! זה כנראה בגלל מחסור בפרקים מכיוון שהסדרה נגמרת עוד 40 פרקים אז אין להם הרבה זמן לסיפור ארוך אבל הם עדיין צריכים לדאוג שזה לא ייצא ללא קונטקסט כמו שקורה כאן
לא שאני מסכים הוא נראה לי יותר מידי משוחק אבל אם כבר - גיל (לא פרנק, בר סלע) שחקן טוב יותם לא יכול להיות שחקן למרות ששוב לא כי אני כל כך "מתעקש" שידברו נכון - תקראי לו איך שבא לך רק נקודה לחשוב
"יש הרבה רשע בעולם...." (אבנר לכלנית) ועוד משהו.... מה הקטע שלכם עם אבנר תרדו ממנו..למה כל הודעה חייבת להיות קשורה אליו כמו ההודעה שלי למשל??! למה?? למהההה???
סעיף 21 מהצבא! הוא החליט שהספיק לו והוא הלך לקב"ן ואמר שיש לו מספיק עבודה בחוץ ויצא! ראיתי אותו שהוא עשה טופס טיולים. טייל בכל רחבי הבניין שיחתימו אותו הוא נראה מוזנח