עומר ברנע

רקפת....

New member
ליעל הדר יש בעיה רפואית

יש לי חברה שהיא אחות בבית חולים בתל אביב והיא אומרת שיעל הדר באה פעמיים בשבוע לטיפול כי חצי מהפנים שלה משותקות בגלל בעיה מסוימת שקשורה למערכת העצבים...לידעתכם...ימית

עמית21

New member
עומר ברנע

תגידו זה אני או שעומר ברנע פשוט משחק כמו רוסי מסומם?איך הוא מדבר! ת ג י ד י מ ה ע ם ג י ד י מ א י ה ש מ ה ע ל י ו?

swirrrly

New member
לא נראה לי כי אז כשהיא הייתה מדברת

היא הייתה נראית מוזרץ חוץ מזה שאם חצי מהפנים שלה משותקים אז איך זה שהיא שחקנית כל כך טובה??!!??!!??!!
שיר
י השטנית

EuroSims

New member
חייב לציין שוב - וגם קונטקסט

הוא גרוע! איזה בחירה איומה לסדרה - לפטר את המלהקת! וגם עם כל הקטע הזה - זה ממש לא נראה שהוא רק התחיל לעבוד ואחרי יומיים פתאום הוא מתחיל כבר לבחוש בקלחת הוא עדיין חדש מידי בשביל זה!! זה כנראה בגלל מחסור בפרקים מכיוון שהסדרה נגמרת עוד 40 פרקים אז אין להם הרבה זמן לסיפור ארוך אבל הם עדיין צריכים לדאוג שזה לא ייצא ללא קונטקסט כמו שקורה כאן

היא כזה מכוער!!!

בכלל לא יפה..ונראה אדיוט, ומשחק יותר גרוע, איחס..ממש מבחיל... חמה הו למה בחרו אותו??? יותם כבר יותר טוב..... ניבה

EuroSims

New member
לא קטנוני אבל..

לא שאני מסכים הוא נראה לי יותר מידי משוחק אבל אם כבר - גיל (לא פרנק, בר סלע) שחקן טוב יותם לא יכול להיות שחקן למרות ששוב לא כי אני כל כך "מתעקש" שידברו נכון - תקראי לו איך שבא לך רק נקודה לחשוב

0% angel

New member
יציאה מפגרת....

"יש הרבה רשע בעולם...." (אבנר לכלנית) ועוד משהו.... מה הקטע שלכם עם אבנר תרדו ממנו..למה כל הודעה חייבת להיות קשורה אליו כמו ההודעה שלי למשל??! למה?? למהההה???

0% angel

New member
התכוונתי לזה שכולם מדברים רק על

אבנר וזה נמאס ליייייייי

actress

New member
סוד קטן על עומר ברנע הוא השתחרר על

סעיף 21 מהצבא! הוא החליט שהספיק לו והוא הלך לקב"ן ואמר שיש לו מספיק עבודה בחוץ ויצא! ראיתי אותו שהוא עשה טופס טיולים. טייל בכל רחבי הבניין שיחתימו אותו הוא נראה מוזנח

סטאר17

New member
ככה הרבה יותר נוח..

השתחרר על פרופיל 21?! ווואוו זה היה טוב!!

סטאר17

New member
חח אני יודעת....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התכוונתי - שזה היה טוב.. (מצחיק.. ) לא מתפלאת עליו

dmoran

New member
שמתם ../images/Emo23.gifשכשהוא מדבר אז ה-../images/Emo25.gif

שלו זזות בצורה מוזרה ממש כמו גמל מכוער, כאילו הוא לועס עשב!!! חחחחחחחחחחחחח איזה

למעלה