עומר בבקשה תגובה

יהילי

New member
עומר בבקשה תגובה

פעם אחת ויחידה הייתי אצל הילר. הלכתי עם חברה. ושם החלטתי גם לנסות. שכבתי במיטה עצמתי עיניים , לא הרגשתי שום אנרגיה, רק שמעתי להנחיותיו. הוא שאל אותי מיד כשעצמתי את עיני. מה אני רואה, אמרתי שאני רואה מין מתקן ממונע שמרים אותי למעלה, לעבר כונכיה יפיפיה. ואז הוא שאל : באיזה צד את רואה את זה? ואני לא הבנתי את השאלה למרות שהוא חזר עליה מס` פעמים. ואז הוא שאל איפה את. אמרתי בכונכיה. הוא ביקש ממני לחזור. ואני אמרתי. לא ! לא רציתי לצאת משם. לבסוף הוא שכנע אותי ויצאתי. פקחתי את עיני. הוא ביקש ממני לא לבא שוב.הוא טען שאין לו זמן פנוי . עומר מה קרה שם לדעתך.

נופשת

New member
לדעתי היית אצל מטפל לא מיומן.

פעם באה לחפש מטפל שבא עם המלצות.

yperelman

New member
קשה לי להביע דעה

על סמך מה שכתבת. מרגיש לי שיש עוד פרטים במקרה שלך שעדיין לא ספרת. יכול להיות שאכן מדובר במטפל חסר נסיון או אולי משהו ביכולותיך הפחיד אותו, אבל עד שלא אשמע (אקרא) את כל הסיפור באמת יהיה קשה לי לחוות דעה. אין לי ספק (מהדברים שאת מספרת ולא רק בשירשור הזה) שיש בך יכולות להתחבר למקומות שרק מתי מעט יכולים וזה נפלא. אינטואיטבית בלבד, יש לך שיעור בקירקוע.

מסכימה עם החברים כאן...

מאיך שזה נשמע, באמת ניראה שהיית אצל מטפל לא מנוסה, או שהבהלת אותו. וגם אני מרגישה שחסרים פרטים, שיכול להיות שאני לא מבינה את כוונת המטפל בדיוק, כמו שהוא התכוון אליה, דרך המילים שלך. אני יכולה להגיד, שזה נשמע כמו חווייה די אלימה ומלאת פחד, לחזור במיידי ממדיטציה, בעיקר כשהיא נשמעת כזו מוצלחת כמו התיאור כאן... זה לא פשוט, למצוא מטפל ששווה את התואר שלו. עם זאת, אני חושבת שכל אחד מאיתנו הולך בדיוק לאיפה שהוא אמור להגיע, והדבר היחיד שנשאר עכשיו לעשות, אחרי שכל זה כבר קרה, הוא לשאול - מה יש לך ללמוד מהחוויה הזו? למה בחרת לחוות אותה? מה בחווייה המוזרה הזו, יכולה לפתח אותך?

למעלה