עומר אתה מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!!

עומר אתה מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!!

לדעתי שרון יותר יפה כי לא יודעת יש בסופי משהו מוזר היא גברית כזאת לא יודעת ושרון כזאת מיוחדת! אבל שתיהן לא משהו... טוב מה אכפת לי מהם הכי כוסון חתיך הורס ובקיצור מושלם זה עומר ברנע שיואוו אנני חולה עליו הוא החיים שלי אני מתה עליו הוא כזה מתוק יש לו כזה חיוך מתוק הוא כזה מלאךךךךך!!!!! ויואווו העיניים שלו ....אין לי מילים..!!!! הוא כזה מאמיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב קיצר עומרררררררררררר{בעלי} אני
עליך חיים שלי!!!!!!!!!!!

אריאלי18

New member
אבנר...

אז ככה...אבנר ממש יצור משחק גרוע...רק בגלל שהוא הבן של איריס ברנע! דניאלה ממש יפה...אבל קצת מתלהבת!

לצערנו הצדק עמך. ../images/Emo67.gif

למרות שיש כאן כמה שחושבים שאבנר מקסים ומשחק מצויין (
). לדעתי דניאלה לא מתלהבת, אבל היא שיחקה טוב יותר בפרקים היותר מוקדמים של הסידרה.

dickies

New member
עומר ברנע

אוקיי עומר ברנע הוא שחקן גרוע. אבל ב"פרא" הוא לא יחק גרוע. אבל הוא ממש לא יצור, אם אתם מסתכלים עליו בתור "אבנר" אז ברור שתשנאו אותו, אבל את יעל הדר אתם לא שונאים, אפילו שהיא הכי רעה. אני מה זה לא מבינה את זה, חפיף. זה לא פרוטקציות מאמא שלו, הוא היה שחקן מפורסם גם לפני, אם כבר אז ההפך. זהו יום טוב!

dickies

New member
אה כן!

ודניאלה וירצר, בתור מאיה באמת עכשיו היא הרבה פחות יפה, אבל איך שהיא עכשיו (בתור דניאלה) היא שווה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל היא באמת מתלהבת, היא מרגישה star בגלל טלנובלה אחת שהיא עשתה, היא מרגישה הכי בוגרת שם למרות שהיא הכי קטנה, הקטע הזה סתם דפוק. אני אישית לא אוהבת אותה כי היא עם עומר אבל חוץ מזה הכל טוב! היא מחשקת באמת בסדר, בהיתחשב שזה הדבר הראשון שהיא עושה (ואני מאמינה שלא אחרון). זהו!

shirakl

New member
אז ככה

אבנר באמת יצור ועומר שחקן גרוע ללא ספק. גם איריס ברנע היתה שחקנית איומה ביותר! דניאלה מתלהבת מאוד והיא גם ממש לא יפה בזמן האחרון... בהתחלה היא היתה יותר חמודה! היא הפכה לסנובית, פריקית ופרחה!

mishmisha

New member
נו באמת!!

מה אתם רוצים ממאיה היא בסדר גמור היא משחקת בידיוק ברמה של שאר השחקנים(שהיא לא גבוהה במיוחד) חוץ מאבנר כמובן שמוריד את הרמה ל-מינוס 30 בערך והוא בכלל לא נראה טוב אז מה ההתלהבות.

katykr

New member
זה תיאור מיוחד../images/Emo6.gif

מאיה הפכה לפריקית ופרחה? תתקנו אותי אם אני טועה.....אבל זה לא ניגוד?? שיהיה.....

חשטפית

New member
זה ממש לא ניגוד!

פריק זה לאו דוקא בן אדם ששומע רוק,לובש שחור,או זרוק, או משהו כזה... פריק זה כל בן אדם שהוא קצת שונא מהשאר ו/או מוזר, וברור שיש גם כאלו פרחות שהן קצת יוצאות דופן ולכן...פריקיות! ואם את/אתה לא מסכימה/ם איתי אז לכי/ך למילון אנגלי עברי ותראי מהי הפירוש של המילה FREAK. ונ.ב.- דניאלה פריקית ובכל זאת היא מהממת, מדהימה וממש מיוחדת.

לפעמים מילים יוצאות מהקשרן...

וממשמעותן בשפת היום יום. דווקא במילון מורפיקס (milon.morfix.co.il כתוב שפריק = פריק, מפלצת...). הפירוש היותר מדוייק הוא "חריג" ולא "שונה" או "מוזר". והיום, אם מישהו רוצה להיות מפורסם או מוערץ (ולא מצליח או מוערך), הוא חייב להיות ממש ממש פריק. דניאלה אפילו לא בכיוון...

מה הקשר עכשיו לסופי ושרון?

לא, סופי יותר יפה, אבל זו רק דעתי ואני נשארת בה! את באמת אוהבת את עומר ? טוב...לא חשבתי שקיים משהו כזה אבל כנראה טעיתי... האפשר לשאול: למה????????

dickies

New member
גם אני אוהבת את עומר../images/Emo46.gif אני הייתי

קודם!!!!!!!

למעלה