עומרי קנדה

עומרי קנדה

יחתום לארבע שנים וחצי בהפועל בתור מחיליפו של דני בונדר הפצוע. לדעתי השחקן לא מספיק טוב בשביל לחזק את חוליית ההגנה.

just adiki

New member
חתמו איתו להרבה זמן...

הוא כזה כשרון בשביל להחתים אותו לזמן כזה?

nater1

New member
על מה ולמה?

4 וחצי עונות? הם לא למדו ממקרה אסולין? אמנם אי אפשר להשוות מבחינת השכר אבל אין שום סיבה לחוזה ארוך טווח שכזה, במיוחד כאשר ברור כי אם דני בונדר לא היה נפצע זה לא היה קורה. כשבונד יחזור, ומן הסתם זה יהיה כבר בעונה הבאה, אז מה יהיה?

זה השיטה

להפועל יש שיטה להחתים שחקנים על חוזים ארוכי טווח. זה עוזר לכל התהליך להתבצע במהירות ובהסכמה של כל הצדדים

nater1

New member
תראה,

קודם כל זאת לא השיטה בכל המקרים, רק במקרים של שחקנים ישראליים (ע"ע ארבייטמן לעומת הזרים הבולגרים), אבל בכל אופן, השיטה הזאת אמנם מרצה את כל הצדדים בטווח הקצר אך כשהזמן עובר והשחקן לא מנפק את הסחורה מתחילים הבלאגנים ואז כל הצדדים מצטערים שהחוזה הוא ארוך טווח.

אני לא אמרתי שהשיטה הזאת תמיד טובה

אני בהחלט מסכים עם מה שאמרת. סה"כ עניתי על התמיהה שלכם לאור העובדה של החתימה ל4 וחצי שנים

ReDEAD

New member
ה"שיטה" הזאת התחילה

בגלל שהם למדו לקח משנה שעברה שפתאום שחקנים גמרו חוזים וברחו לחו"ל תמורת כלום כסף לכן מעכשיו כל אחד חותם על חוזה ארוף טווח שכולל סכום נכבד שחרור לחו"ל.. להזככירם שחקן כמו עומרי קנדה ( שבאמת אני בספק אם הוא מספיק טוב ) יכול להגיע להפועל לעשות פריצת דרך לסיים חוזה תוך עונה או 2 ואז לברוח לחו"ל או לגידמאק תמורת אין כסף..

למעלה