אוטוביוגרפיה קטן על עצמי.......
התחלתי לשחק בייסבול מלפני שלוש שנים וקצת התחלתי בתור אווטפילדר מיד שהתחלתי היו לא מבחנים לנבחרת ואין לי מושג איך התקבלתי על הפעם הראשונה שעליתי על מגרש בייסבול בחיי, התאמנתי חודשיים מאוד קשים לקראת הטורניר הראשון שעמדתי לטוס אליו באיטליה והיד שלי פשוט קרסה היו לי כאבי תופת ביד עקב כמות הזריקות הענקית שהייתחי עושה היו ימים שאפילו לא יכלתי להרים כוס עם שתיה כאבים שאתם אפילו לא מתארים לכם, אבל נלחמתי בזה עם בן גיי תחבושות כל הזמן ושהגיע זמן הטורניר יחסית היד כבר הייתה בריאה בטורניר עצמו הפתעתי את עצמי הרבה הזדמנויות לא קיבלתי אבל היו לי רק 12 אט בטס בטורניר כולו היו לי 5 היטס עם דאבל אחד וווק. חזרתי לארץ ויום אחרי טסתי לארה"ב לחווית בייסבול ראונשנה אמיתית הלכתי כל הקיץ כל יום למשחק של האיינג'לס שם גם מדדתי את מהירות הזריקה שלי וראיתי 62 מייל חזרתי לארץ בספטמבר ובדצמבר התגייסתי עד בערך ספטמבר שנה לאחר שחזרתי כמעט ולא שיחקתי בייסבול בגלל הצבא כשחזרתי לשחק נכנסתי לכושר טוב והתחלתי להביע עניין ביותר מאווטפילד אבל עדיין לא קיבלתי אף הזדמנות לשחק במקום אחר. במרץ2006 התקבלתי עוד פעם לנבחרת התכוננו לטיסה לאיטליה שוב פעם כמובן שהייתי אווטפילדר שוב פעם בטורניר הזה לא קיבלתי כעט הזדמנויות(חשוב לציין שהמאמן לא האמין בי בכלל קוראים לו קרייג) היו לי רק 6 אט בטס ובכולם קיבלתי סטרייק אווטס ואני בכלל לא שחקן של סטרייק אווטס אניכמעט תמיד עושה קונטאקט אבלמה לעשות שלא הולך ואין הזדמנויות לחבוט ואתה בלחץ מהמאמן שלך לא הולך כלום. ואז חזרתי מאיטליה תודה לאל קיבלתי מאמן חדש בשם דן רותם שמאז שאני איתו אני חושב שהששתפרתי המון הוא עזר לי המון נתן לי בטחון ואיתו התחלתי לשחק בעמדות חדשות כמו 1B ו- 3B ואפילו פיצ'ר הלך לי ממש מעולה בתור פירסט בייסמן ונהייתי הפירסט בייסמן הקבוע של תל אביב השנה ותודה לאל השנה זכינו לראשונה באליפות!!התקבלתי לIBL בתור אווטפילדר כי זו העמדה שאני הכי טוב בה ואין לי שום צורך לשחק שם כפיצ'ר כי השחקנים ברמה הזו יהרגו אותי היום אני כבר זורק 75 מייל אולי קצת יותר אם אני זורק עם תנופה מהאווטפילד וזו העמדה שלי. אז בעצם הסבה עשיתי לפיצ'ר וחזרה לאווטפילדר . כן אותו משחק הירואי כפי שכינו אותו זרק 8 אינינגים קיבלתי 8 ראנס אולי רק 1 מהראנס היה ארנד מלא ארורים של ההגנה שלי עלתה לי ביוקר ובהפסד לצערי.