עומס על הזיכרון

nirness

New member
עומס על הזיכרון

היי, קניתי לא מזמן נייד חדש של LG ... הנייד עם מעבד סנטה רוזה T7100 1.8 GH על הנייד מותקן ויסטה הום בייסיק. הנייד עם 1 גיגה זיכרון ראם. בכל מקרה הבעיה היא שבמצב מנוחה ובכלל לא משנה שהCPU על אפס, שום תוכנה לא תופסת פעולת מעבד, הזיכרון RAM קבוע על 70% תפוסה. השאלה שלי היא האם באמת ויסטה צורכת כזה הרבה או שההתקנה דפוקה? והאם זה בריא לזיכרון? ומה אפשר כדי לעשות ( גם אם אני יורד למינימום תצוגה וכאלה אני חוסך 6-7 %..לא כזה משמעותי..) תודה מראש..

kobi 23

New member
ויסטה צורכת המון

אני לא יודע אם זה אמור להיות 70% אך ידוע שויסטה מבזבזת המון משאבים. לי יש 2 גיגה וכרטיס מסך מובנה והיא פשוט קרעה אותו.וגם את הדיסק קשיח היא שחטה שוב אני לא בטוח אם זה אמור לבזבז 70 % מהזכרון אבל זה נשמע לי דיי הגיוני שמדובר בחרא הזה מתצורת MS 6 שנים טובי המוחות שלהם ישבו וזה מה שיצא להם....

Y. Welis

New member
זה טבעי לויסטה.

אמנם עם גירסת ה'אנטרפרייז' בנייח הגעתי ל-450-500 מגאבייט (במקרה שלך: 45-50 אחוזים), אבל סביר שזה יהיה גבוה יותר. ג'יגה וחצי או 2 יהיו טובים יותר עבורה.

kobi 23

New member
ועוד מדובר פה על הגירסא ה"פשוטה"....

ואני שוב חוזר על דברים שאמרתי לא פעם אני קורא לכל משתמשי הויסטה,חיזרו לXP !!!! אין לכם מושג כמה ישתפרו ביצועי המחשב שלכם.וזה כולל אפילו בעלי מחשב נייד עם כרטיס מסך 8XXX. איו לויסטה הזו שום יתרון על הXP.

TheRealHustler

New member
היי

תגיד אתה חושב שעדיף למחוק את הויסטה במחשב החדש שאני מקבל? בכל זאת תוכנה מקורית

bar666xp

New member
מומלץ להכין את הCD'S/DVD איחזור לפני הכל.

כך תמיד תוכל לחזור להתחלה.

kobi 23

New member
תאמין לי הדיסקים יעלו אבק

גם לי יש דיסקים להתקנה חוזרת של הויסטה ואין מצב בעולם שאני אתקין אותה שוב. אם אני ישנה את מערכת ההפעלה זה יהיה אך ורק ללינוקס.אבל כרגע,אני קצת מפחד ממנה

bar666xp

New member
תשמע תיראה תישמע תיראה... אני האחרון שיגיד לך

לא ללינקס... במיוחד מול כל מערכות ההפעלה של MS.

kobi 23

New member
אם יש לך גירסאות

ביזנס או אולטימייט,ניתן לשדרג לXP על אותו הרישיון, אם אין לך,רק לקנות תוכנה חדשה בכסף מלא או "לקנות" בחינם

bar666xp

New member
משהו על הניהול זיכרון של MS ואיכסטה בפרט..

טוב נתחיל באמירה פשוטה מעוד.. ניהול הזיכרון במערכות הפעלה של MS גועל נפש ועוד אחת מהסיבות למה מערכות ההפעלה של MS איטיות!!! איכסטה:- באיכסטה MS חושבים שהם מצאו איזה רעיון שהמערכת תצפה את הדבר הבא ומעלה לזיכרון את הדבר הצפוי הבא.. במקרה של אתה לא נוגע בכלום כניראה את השומר מסך.. הרעיון הוא לא רע הביצוע כרגיל זה MS בין הרעיון לבין הביצוע שמים וקרקעית האוקינוס. בקיצור תעבור ללינוקס ביכלל תגיד WOW.

kobi 23

New member
לא הבנתי מה כ"כ יפה

ברעיון הזה... למה שהמחשב לא יעשה X שאני אגיד לו לעשות X.ולא יתחיל בX+Y

bar666xp

New member
מי אמר יפה? אמרתי שהרעיון לא רע...

אם המערכת צופה בצורה טובה/נכונה את הרצון שלך הביצוע יותר מהיר אם המידע זמין בזיכרון... בפועל מה שקורה זה שביגלל שניהול הזיכרון של MS כל כך ""מוצלח"" המערכת עוד יותר איטית כי אין בזיכרון את מה שצריך אלה את מה שלא צריך... למה? שאל את MS איך לוקח 5 שנים כדי להוציא מערכת הפעלה ועוד בסוף גם היא בטה 2 מיליון וחמש ולא מוצר מוגמר.

למעלה