"עומד על נייר"

yoavs86

New member
"עומד על נייר"

אני חייב לציין שאחרי איןסוף פעמים של הקשבה לדיסק, כמעט בכל שיר יש משהו שמזכיר לי קטעים מאמנים אחרים. זה לא דבר רע , להיפך זה רק מראה על הגיוון העצום של הדיסק. מקולד פלאי , דייב מאטיוס ועד לרוברט וויאט וניק דרייק פשוט מדהים

ה אש

New member
רוברט וויאט.. איזה אמן...

יש משהו במה שאמרת. אבל אם נשים לב, כמעט אצל כל אמן מרגישים השפעה ממישהו אחר, זה דבר טבעי ונורמלי. ועוד במיוחד אם זה מכאלה אמנים :]

yoavs86

New member
אבל זה לא בדיוק ככה

אני ממש מזהה קטעים בשירים שדומים לקטעים בשירים אחרים והכי בולט אם אתה שואל אותי זה ב"את שקט" שפשוט כל סוף השיר מזכיר את השיר של קולד פלאי ווארניג סיינ. כאילו בגיטרה זה פשוט אותו דבר, אולי סולם אחר.

evib

New member
אני ממש לא אוהבת

את ההשמצות האלה...
הוא בנאדם. הוא מושפע מהמוסיקה שהוא שומע ואוהב ואני לא רואה בזה שום דבר רע...זה אנושי.זה ברור שמה שאתה שומע ישפיע על המוסיקה שתעשה... ואני בטוחה ששום דבר באלבום הוא לא "אחד לאחד" אותו הדבר וגם אם כן זה לא מבחינת "גניבת זכויות" או משהו בסגנון... זה ידוע שאלו האמנים שהוא אוהב ושומע (אני לא בטוחה לגבי קולד פלאי אבל על השאר הוא דיבר כאמנים שהוא מעריך) וזה ברור שהם ישפיעו עליו בצורה כזו או אחרת. אני אישית לא רואה בזה שום דבר פסול.

yoavs86

New member
מי מדבר על "גנבית זכויות"?

אני לא משמיץ את אביתר, אני מת עליו,אני הולך להופעות שלו ואין לי בעיה עם זה, אני נהנה לשמוע את הדיסק ולשמוע את "הקטעים" הלו שמזכירים לי גם דברים אחרים. מה כל העצבנות, לא התקפתי אף אחד ובמיוחד לא אותך. באמת באמת לא במובן שלילי. תבדקי את השיר Warning sign: 4:11-end 3:45 - "את שקט" בפעם הראשונה ששמעתי את הדסיק זמזמתי את המילים של השיר של קולד פלאי ועוד הרבה אנשים שאני מכיר זיהו גם.

evib

New member
../images/Emo24.gif

אוקיי אז אם הכל נאמר בנימה טובה אז סבבה... זה פשוט נשמע לי קצת כמו טענת גניבה... אגב, כלום לא נאמר בעצבנות רק ניסיתי להבהיר את עמדתי בנושא... אני מתנצלת אם זה נשמע כך... אני הולכת לברר במה מדובר...

ח ל ו ן

New member
אביתר מעיד על עצמו

שהוא מושפע מרוברט וויאט... אני לא חושב שהוא העתיק או משהו.. זה לא ככה! הוא פשוט מושפע מהמוזיקה שלו כי הוא אמן שהוא מעריך מאוד

קשת

New member
מוסיפה

לומדים שפה בעזרת הקשבה וחיקוי, בסופו של דבר אביתר הוא מקורי, אין פה שום צל של ספק, אבל תמיד מושפעים מהסביבה.

אני רוצה להוסיף רק מילה אחת

ולהגיד שלום ליואב, שנתקלתי בו כאן לגמרי במקרה :) ולהוסיף שאחרי הרבה מאוד הקשבות לדיסק החדש החלטתי לאהוב אותו. בכלל, הגיוון האינסופי שיש בדיסקים השונים של אביתר אמנם העציב אותי בהתחלה (אחרי העוצמה של הדיסק הראשון), אבל אני שמח לגלות צדדים חדשים שלו. בדרכי להוריד את Warning sign: 4:11-end כדי לשמוע והבין על מה מדובר. יומעולה לכולנו

evib

New member
אגב

שמעתי את השיר, הבנתי על מה אתם מדברים אבל לדעתי צריך אוזן ממש ממש מוזיקלית או לחילופין דמיון ממש ממש מפותח כדי להגיד שזה בול אותו דבר... סורי...

yoavs86

New member
אני אקבל זאת כמחמאה

:) יכול להיות שאני טועה אני לא יודע. לי ולאחי ולחברים משותפים ששומעים מוזיקה וכן , קצת מבינים במוזיקה זה הזכיר דברים אחרים. ושוב אני חייב לציין שזה לא מפריע לאיכות של הדסיק שההפקה המוזיקאלית שם היא פשוט מדהימה! אם לא אחת הטובות בארץ שנשמעו בשנים האחרונות.

evib

New member
בקטע הזה אני מסכימה

איתך במליון אחוז... ואמרתי לך, זה דומה ושמתי לב שזה דומה אבל ממש ממש בקושי בעיניי וצריך ממש לחפש את הדמיון כדי למצוא אותו- מצאתי אבל זה לא משהו שהייתי חושבת עליו לבד בחיים...

למעלה