עומדת בפני גירושין עזרה!!!

מירוש29

New member
עומדת בפני גירושין עזרה!!!

לא יודעת עם אני בכלל בפורום הנכון אז ככה אני נשואה שלוש שנים עם פעוטות עלי 26 ואני 31 היחסים שלנו על הפנים וגם המצב הכלכלי אני אקצר בזה שהוא רוצה לחזור הביתה והור רוצה ומבטיח לשנות דברים שהוא ימצא עוד עבודה... ושניצא לפחות פעם בשבושעים כדי להפריח תזוגיות הוא לא רוצה לפרק תבית הוא מת עלי ועל הילדים... אבל יז בעיה אחת וגם אמרתי לו שאני לא מרגישה אהבה אליו ושאני לא נימשכת אליו... ותמיד נירטעת כשהוא נוגע בי מה עושים??? להחזיר אותו בגלל רחמים??? אז הוא יחזור ושוב יגיעו ימים שאני אהיה ממורמרת ביגלל הרגשות אליו מה לעשות?? אני מבולבלת בטרוף יש לנו דיון עוד 3 חודשים יעוץ זוגי אין לנו כסף וגם אני לא יודעת עם הכי יעזור בגלל שכבר אין לי רגשות עזרה בבקשה

shaio

New member
נסי להיעזר בישרותי הייעוץ

כמו של נעמת. זו יכולה להיות התחלה טובה לברר מה חשוב לך בסיפור הזה.

מצטרפת לshaio

את כותבת שאתם פונים ליעוץ זוגי אבל גם כותבת שכבר אינך מעוניינת בקשר. קודם כל, את צריכה לברר לעצמך מה את רוצה: האם את רוצה לתת לנשואים שלך סיכוי נוסף? האם את חושבת שזה אפשרי? האם את מעדיפה להתגרש? אולי כדאי שקודם כל תבדקי עם עצמך מה הכיוון שלך. מחזקת את ההמלצה לפנות לנעמת או לגורם אחר שיעזור לך לבדוק את הדברים שלך עם עצמך. לאחר שתדעי מה נכון לך, תוכלי לשתף פעולה עם בעלך.

יהל887

New member
ללא ספק

את במצב לחוץ, ובמצב שכזה קשה לקבל החלטות שקולות, כי הרגשות באופן טבעי סוערים. אעפ"כ, נוכחתי מנסיוני, כי תוך כדי הליך הגישור, לפעמים הצדדים מגיעים למצב בו הדברים יותר מחוורים ומסודרים בשל ההליך המיוחד הזה. בזמנו הגיעו אלי שני צדדים, שלא רצו אף לשבת זה מול זה. תוך כשעה וחצי הם כבר ישבו ודיברו בינהם, ולמרות כל המשקעים, ודווקא על רקע העבר המשותף נוצרה תשתית עליה ניתן היה להמשיך. - וללבן הבעיות תוך ניסיון לפתור מרביתם. (אחד הדברים הראשונים הוא לסמן ולהדגיש על מה ניתן להסכים, ואז להתקדם, תוך נטרול הרגשות שבאופן מובן סוערים. בנטרול אינני מתכוון שלא יהו התפרצויות, אך תפקיד המגשר לנווט ולהכיל גם את זאת) אינני מבטיח כמובן שדבר שכזה יקרה גם במקרה שאת הצגת - אך אני מצטרף לעמיתי כאן, שהליך מסודר בו תתחילי לעשות סדר בסערה שאת עוברת כעת ושמטלטלת את חייך - חשוב, אם לא חיוני. בהצלחה!

למעלה