עולש חוביזה הי, האם יש איזה מסעדה בת"א שמגישה תבשיל חוביזה ותבשיל עולש? תודה
C c a t y New member 28/1/14 #1 עולש חוביזה הי, האם יש איזה מסעדה בת"א שמגישה תבשיל חוביזה ותבשיל עולש? תודה
S salo22 New member 28/1/14 #2 חג' כחיל http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11694&txtNavID=3&txtItemID=542444
ח חנול New member 28/1/14 #3 אני לא מכירה, אבל יש לי משהו אחר חפשי בבלוג "ביסים" מתכון נהדר למרק חוביזה טעים. תוכלי לנסות לבד אחרי שתקטפי כמות נאה.
אני לא מכירה, אבל יש לי משהו אחר חפשי בבלוג "ביסים" מתכון נהדר למרק חוביזה טעים. תוכלי לנסות לבד אחרי שתקטפי כמות נאה.
C c a t y New member 28/1/14 #4 תודה סאלו וחנול תודה בהחלט הייתי מעדיפה לקטוף ולהכין לבד ..אבל קצת קשה למצוא חוביזה במרכז ת"א למרות שמתכננת קטיף איפהשהו.. ביקשתי מסעדות כך לבנתיים..
תודה סאלו וחנול תודה בהחלט הייתי מעדיפה לקטוף ולהכין לבד ..אבל קצת קשה למצוא חוביזה במרכז ת"א למרות שמתכננת קטיף איפהשהו.. ביקשתי מסעדות כך לבנתיים..
S salo22 New member 28/1/14 #5 חג' כחיל מסעדה ראויה מאוד בכל קנה מידה, ביקור שם יכול להיות מעניין ומין "מבוא" מוצלח לאוכל ערבי עם "טוויסט מודרני".
חג' כחיל מסעדה ראויה מאוד בכל קנה מידה, ביקור שם יכול להיות מעניין ומין "מבוא" מוצלח לאוכל ערבי עם "טוויסט מודרני".