עולמי התמוטט(עזרה)

liorlord

New member
עולמי התמוטט(עזרה)

ראיתי את ההודעה של הבנים הכיי שווים שיש, ורציתי לשים תמונות של הבנות הכי שוות, אז חיפשתי אתר של הישרדות, והוא היה באנגלית, ובטעות נכנסתי לאיזור של ספויילר, לאאאאאא. הצילווווו. לפחות קלטתי רק שם של מישהו אחד שיעוף. אז תעזרו לי ותגידו לי איפה יש אתר ישראלי שיש בו תמונות של השורדים ואין בו ספויילרים?

Boran

New member
האתר שמעליי מתעדכן אחת לחודש ככה

ותגיד משו, משלמים לך כדי שתפרסם את האתר הזה? מה הקטע? זה לא כאילו הוא כזה אתר טוב או משו...

Survivor3Fan

New member
האתר דווקא מתעדכן לעתים קרובות!!!

והתשובה היא לא פשוט האתר מאוד נחמד!!!

Boran

New member
קרובות? לפני העדכון האחרון הוא חודש

לא התעדכן!! ועכשיו גם הוא שוב לא התעדכן אחרי הפרק של שבוע שעבר. כנס לקאסט אווי ותראה מה זה אתר שמתעדכן כל יום-יומיים עם כתבות

ofofofof

New member
צודק!! זה לא התעדכן כבר הרבה זמן...

ושזה כן מתעדכן זה רק דבר קטן.........

Survivor3Fan

New member
boran...

דווקא הוא התעדכן לא מזמן עם תמונות מהפרק שג´ון עף...זה פרק 8,לא? ובכל אופן שאלתי את המנהלים של האתר לפני זה והם אמרו לי שבקרוב הוא יתעדכן כיוון שעכשיו הם עורכים שינוים והם מחפשים כתבים... אני חושב אולי להיות שם כתב...נראה כבר... שאלתי גם אותם מה לגבי הישרדות ברשת והם אמרו שכנראה לא יהיו עוד עונות אולי בקיץ 2003...חבל,רציתי להשתתף בזה...אבל לפחות יש עכשיו עונה 4 ובקרוב הם צריכים לעדכן עם תקצירים.

Gal6

New member
איך זה

שכל האתרים הישראלים של השרדות נראים בול אותו דבר?

Boran

New member
מה זה משנה...

איך הם נראים, התוכן זה מה שמשנה. ו-"כל" האתרים הישראלים של הישרדות זה רק שניים...

Boran

New member
חשבון פשוט

אם הוא התעדכן עם תמונות מפרק שמונה ומחר פרק 12 והפרקים משודרים בהפרש של שבוע זה אומר שהאתר בפיגור של ארבעה שבועות, אתה לא חושב?

amitooshacham

New member
כמה דברים

האתר SurvivorWorld מתעדכן פעם בשנה. פעם עוד הייתי כתב בו, וכשכתבתי כתבה רק אחרי חודש הם שמו אותה. אני ממליץ על האתר של Boran וללילוש - ספויילר זה משהו שמספר על דברים שעוד לא קרו בטלוויזיה בישראל, כמו הישרדות 5 שהתחילה בארה"ב.

למעלה