גם את וההתנצלויות שלך
אני אגיד לך בדיוק את מה שאמרתי לניקיפורוס: אל תתנצלי, אני מעריכה שאת לוקחת את הזמן, מתי שזה לא יוצא... 48 שעות חמודים לאללה, אבל הם באמת לא כאלו מפילים ווקאלית, אבל השופטים חולים עליהם ומנסים לקדם אותם כל שבוע. כנ"ל חוביג, חוץ מזה שהוא מעצבן נורא. השופטים כל הזמן אומרים לו שהוא הווקאליסט הכי חזק בתכנית (באמת? באמת??) סופר-הייפ. איכס. לא היתה כזו הופעה רעה הפעם, אבל עדיין. ניני משעממת אותי, מה שהיא לא עושה, בחצי מהשבועות אפילו לא שמתי אותה. אבל יש לה סיפור חיים מרגש ויש מספיק אנשים שכנראה אוהבים בחורה חיננית ששרה בלדות גדולות, אז מצביעים לה, אבל אני מיציתי. איווי - השיר שהיא שרה ביוונית נקרא כריסטוגנה, שזה כריסטמס! והיא שרה "כריסטמס מגיע, כריסטמס מגיע, אבל לא יכול להיות לי כריסטמס שמח בלעדיך!" שילוב שירים גאוני, אין ספק (כן, גם אני עוד לא החלטתי אם אני צינית לגבי זה או לא). בכל מקרה, הילדה מקסימה ויש לה כל כך הרבה כריזמה, זה מטורף. פולינה שרה מאד מאד יפה, אבל זה היה עיבוד מאד משונה לשיר, ואני חושבת שכמו שאמרת, היא באמת קצת חסרת ייחוד. היא מאד טכנית אבל חסר לה אופי בשירה לטעמי, אי אפשר להרגיש ממנה כלום אף פעם. גם עליה השופטים מתעלפים, אגב. לגבי דימיטריס, זה היה אחד מהערבים הפחות גרועים שלו, אבל הוא היה צריך לעוף לפני חודש בערך, ככה שכשהגיע שלב ההצבעה זה היה שקוף שהיא תישאר. מבחינתי הבאים ברשימת ההדחה הם חוביג שעולה על כל עצבי המרוטים וניני שמשעממת אותי. פולינה ו48 שעות אחרי זה, ואיווי, אלני, סטוורוס וניקיפורוס לרביעייה. סטוורוס באמת היה מעולה. מבחינתי אני אשמח מאד אם הוא יזכה, אפילו שאני לא מאוהבת בו ברמה האישית כמו ניקיפורוס
הוא מעולה, הוא שונה, יש לו הרבה אופי, אני מאד אוהבת את הגוון קול שלו. לגבי ניקיפורוס - התיאוריה שלי לגבי למה מציקים לו היא כזו: בשמונה עונות של כוכב נולד יווני עד עכשיו (ארבע תכניות שונות בשלושה ערוצים בחמש שש שנים האחרונות) שבעה מהזוכים היו בחורים ששרו בערך את אותו ז'אנר שניקיפורוס נמצא בו. הם רוצים או בחורה שתזכה או להקה שתזכה או משהו קצת יותר בינלאומי שאפשר גם לייבא (להלן המיליון שירי אנגלית... זה שכמעט אין פה שירים ביוונית זה לא כי אני לא שמה, זה כי אין). זה אגב לגיטימי, בעקרון, כלומר, אני מבינה מאיפה זה מגיע, אבל הבעיה שהם נתקלו בה זה שהזמר השנה בז'אנר הזה שהם מנסים לצמצם הוא פשוט מאד מאד טוב, גם יחסית לאחרים בעונה שלו, וגם יחסית לכל האלו שזכו קודם. אז מן הסתם הם לא יכולים להגיד כלום על השירה שלו (והם גם לא אומרים), אז הוא כל שבוע עומד שם וצריך לשמוע שבחורים יפים שיודעים לשיר יש מיליון, ושלו פשוט אין את האקס פקטור. כמעט אחרי כל הופעה הוא שומע בשבע עשרה דרכים שונות ש"אין לו את זה". מקסים.