עולמו של קובי נסגר

Elad Lerner

New member
עולמו של קובי נסגר

הייתי אתמול בדיזינגוף סנטר, וביקרתי אצל קובי. למי שלא יודע, עולמו של קובי היא חנות לא גדולה, אבל עמוסה ומלאה בכל מדיה גיקית שאפשר - ספרי מד"ב ופנטזיה, דיוידים ובלו ריי, פיגורינות וכלי נשק, סרטים, סדרות, הוצאות מיוחדות, אנימה... וגם קומיקס. מדף הקומיקס דיי צנוע, אבל קניתי משם כבר כמה מציאות, כמו Akira 1, The Dream Hunters ועוד... המחירים של קובי תמיד היו הוגנים, ותמיד היו הנחות. מה עוד, שאחרי השימוש, יכלתם להחזיר את הספר או הסרט, ולקבל זיכוי של חצי מהערך שלו עבור הקניה הבאה! לא משנה כמה זמן עבר, ובאיזה מצב, כל עוד הוא שמיש. https://www.facebook.com/pages/העולם-של-קובי/223234027721665?sk=wall אבל מה לעשות, המכירות לא היו משהו, וכמה שקובי ניסה לקדם את העולם שלו, זה פשוט לא הצליח. אחרי כמה חודשים של זיגזוג, ונסיון למשוך כמה שיותר זמן, בסוף העולם של קובי ייסגר סופית בסוף פבואר. אני מציע מתישהו החודש לכולם לבקר שם ולתת כבוד אחרון. אולי אפילו לקנות משהו! מלאי כזה לא רואים בכל מקום. אתמול קניתי את At Death's Door, ואת The Guild, שהתנדנדתי הרבה זמן אם לרכוש או לא. עוד מקור קומיקס בארץ נסגר...

BabaTheBuba

New member
למען האמת

אני לא תל אביבי, ואני לא סובל את תל אביב. אני קורא קומיקס מגיל 9, כל כך רוצה שהתעשייה הזאת תתפתח פה בארץ בצורה נורמלית. אבל, מה לעשות שכל החנויות האלו ממוקמות במקום השנוא עלי בארץ. חבל שאין כאלו בעוד מקומות, בירושלים, בפתח תקווה, ואולי אפילו בשומרון. ככה יהיה לי קל"ב....

Elad Lerner

New member
מחוץ לת"א

יש לך את קומיקס וירקות, ברחוב אחוזה 125 רעננה. ואת מוזיאון הקומיקס, בויצמן 61 חולון. אני בטוח שכל אחד מאיתנו רוצה חנות קומיקס מתחת לבית שלו, אבל מה לעשות שאנחנו מדינה קטנה, קהל קטן, ואם חנות רוצה איזשהו פוטנציאל לגדול, היא צריכה להיות איפה שרוב הקהל שלה נמצא. בירושלים היה את אוגנדה, אבל בסוף נסגר. כשהסיכון הוא דיי גדול וידוע מראש, מעט מאד אנשים יהיו מוכנים להרים את הכפפה.

mulon1984

New member
בשומרון אין חנות,

אבל לכל מקום שהדואר מגיע אליו - כך גם הקומיקס. ניתן לעשות משלוחים :)

ailag

New member
חבל :(

לא הייתי שם הרבה כי אני לא כ"כ קונה דברים כאלה בכללי (מרצ'נדייז, DVD), אבל כגיקית - חבל. אבקר שם מתישהו..

למעלה