צפה בסליירס ותבין
L Lady_Voldemort New member 14/3/05 #45 ../images/Emo77.gif או בגראביטיישן או במולמטאל אלכימיסט אם זכרוני איינו מטעני.
H HuGo Hell New member 16/3/05 #55 בגרווי.. ../images/Emo1.gif לא זכור לי שהם אמרו HIMITSU :| אולי פעם פעמיים.
L Lady_Voldemort New member 16/3/05 #56 נהה זה היה גדול שואיצ'י: היי הירו, שאל אותי מה קרה. הירו: מה קרה.. שואיצ'י:הי-מי-צו! הירו: ><::
H HuGo Hell New member 16/3/05 #58 נכון~ XD ../images/Emo1.gif עכשיו אני זוכר... ראיתי את זה בדיוידי. הייתי חצי מנומנם. גרווי
A As I Am New member 15/3/05 #48 לאיודעת, ../images/Emo103.gif אחרי החווייה של שנה שעברה, אני מתחילה מאוד לחשוש מכל העניין. ; ; אנקים להמונים!!!!!!!!1
לאיודעת, ../images/Emo103.gif אחרי החווייה של שנה שעברה, אני מתחילה מאוד לחשוש מכל העניין. ; ; אנקים להמונים!!!!!!!!1
M Misery Of Life New member 16/3/05 #52 ראי תמונה בלינק http://www.plaidepalette.com/gif/symsh-symb-ank.jpeg
A As I Am New member 16/3/05 #54 אנקיםםם. ../images/Emo103.gif בכל מקום. בכל צבע. בכל צורה. Oo אלוהים ישמור. אבל הוא לא שומר!! האנקים יאכלו אותי, די. ; ;
אנקיםםם. ../images/Emo103.gif בכל מקום. בכל צבע. בכל צורה. Oo אלוהים ישמור. אבל הוא לא שומר!! האנקים יאכלו אותי, די. ; ;
C cowgirl Ms New member 16/3/05 #60 חחח.. אהממ...../images/Emo80.gif לא זכור לי... ממש... אבל אני אשב לי בשקט בפינה... *יושבת בשקט בפינה*
חחח.. אהממ...../images/Emo80.gif לא זכור לי... ממש... אבל אני אשב לי בשקט בפינה... *יושבת בשקט בפינה*
M Misery Of Life New member 18/3/05 #61 הם טוענים שהיו כאלו על קירות האשכול אני בכל אופן, לא זוכר אנקים.
ש שניש New member 15/3/05 #47 איך מתנדבים../images/Emo35.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif אני ממש רוצה להיות שם [-:
C cowgirl Ms New member 14/3/05 #41 אשתדל להתנדב.../images/Emo80.gif כי אני כזאת ילדה שרוצה לתרום, והכל. :| אם לא יצא לי, מקסימום אסתובב לכולם בין הרגליים.
אשתדל להתנדב.../images/Emo80.gif כי אני כזאת ילדה שרוצה לתרום, והכל. :| אם לא יצא לי, מקסימום אסתובב לכולם בין הרגליים.