עולמות - סגירת קצוות

kinspirit

New member
עולמות - סגירת קצוות

כן כן, זה מתקרב. לא משנה כמה ננסה להכחיש... אז מי מגיע? מעוניינים במפגש פורום? שרשרו!

Echelon

New member
בכיף

אני וחבר שלי שהתחיל לראות מסביבות יום כיפור וממש עכשיו סיים את כל עונה 8 ואטלנטיס באים (אני מנסה לשכנע אותו להצטרף לפורום. הוא לא רוצה). אנחנו באים מאיזור ירושלים - אם מישהו באיזור ורוצה ליסוע איתנו מוזמן. עד כמה שאני זוכר ההרצאה מתחילה ב6 או משהו כזה לא (ביום שלישי [היום הראשון של הכנס])? אני מניח שאני יהיה שם באיזה 5, כדי לקנות כרטיסים, פוסטרים ושאר ירקות, ולדבר טיפה עם חברי הפורום.

kinspirit

New member
ההרצאה ב16:00

רוציפ להפגש לפניה? אני לא מתחייבת למצב הנפשי שלי לפני ההרצאה

Echelon

New member
אוי

אז תקדימי את כל התוכניות שלי באיזה שעתיים, אבל העיקרון אותו דבר. ואני מוכן להיפגש בכיף, רק אני צריך לדעת בדיוק איפה.

highlander19

New member
../images/Emo50.gif בהרצאה ../images/Emo13.gif

(-: אני בטוח שהרצאה תהיה מרתקת לצערי אני עדיין בעבודה בשעה הזו (כן כן גם בחול המועד
)

Iced Hammer

New member
קומיקס stargate בעולמות

מישהו פה מעוניין שיביאו חוברות קומיקס של stargate לעולמות?

אני אולי קופץ לביקור ביום האחרון...

מצד שני הייתי עצלן מדיי בשביל ליצור קשר באייסיקיו עם מישהו שאמר שיוכל לשלוח לי את הפרקים של אטלנטיס ועונה 8 ככה שאני לא יבין על מה תדברו אם תדברו על העונות האלו :p

nzkiwi

New member
אולי זה המקום גם לעשות סדר?

לא הבנתי, הכנס יהיה בשלושה המקומות שונים? (אני לא מכיר אף אחד מהשמות שצוינו) חוץ מזה חשבתי להגיע ביום חמישי, אבל אני כנראה יוכל גם ביום שלישי, יש יום עדיף? (לא נראה לי שאגיע פעמים)

subatoi

New member
איזה שלושה?

מה כבר שמעת? סינמטק ת"א, אשכול פיס ו...? (סתם לסקרנות) הכנס מתקיים בשני המתחמים שצמודים זה לזה גם ככה.
הפעילויות וגם הדוכנים מתחלקים בין שני המתחמים.

nzkiwi

New member
כמו שרשמתי...

אני לא מכיר את המקומות האלה... אבל עכשיו הבנתי
10X סקובי

Iced Hammer

New member
יום שלישי

בתור מישהו שעובד בכנסים האלה אני יכול לומר בלב שלם שעדיף הוים הראשון של הכנס ... אז יש הכי הרבה אנשים .. (כמובן שלמי שעובד בדוכן .. זה היום הכי קשה...)

nzkiwi

New member
לא מתקשר לי טוב הצרוף הזה...

"שעדיף הוים הראשון של הכנס ... אז יש הכי הרבה אנשים .. " למה זה יותר טוב כשיש יותר אנשים? בשבילי זה דווקא נשמע פחות טוב... לא?

Iced Hammer

New member
למה?

מגיעים הרבה אנשים משמע פוגשים הרבה אנשים ... ובשביל זה הכנסים ... "לכנס" את כולם ... כמובן שלי כבר יצא הכיף מהכנסים ...

kinspirit

New member
אוקיי

אלא אם כן משהו ישתנה ממה שהמצב נראה כרגע (כן, יש הגיון במשפט הזה), ככל הנראה שלא תתקיים פגישת פורום בכנס זה. מי שירצה למצוא אותי, יוכל לעשות זאת על הבמה בהרצאה שאני עומדת להעביר
כמו כן, אני אהיה בשעות הבוקר בדוכן מועדון סטארבייס972 - היכן שהפוסטרים יהיו
מקווה לפגוש אתכם באירועי סטארגייט... kinspirit

kinspirit

New member
הכוונה כמובן

לשעות הבוקר של היום הראשון בכנס (יום שלישי בשבוע)

Echelon

New member
למה לא יהיה מפגש?

כאילו, אם אנחנו פותחים התנחלות על דוכן הפוסטרים של סטארגייט, זה כבר סיבה למסיבה.

למעלה