עולמות להשכרה

TheHatter

New member
עולמות להשכרה

למקרה שמישהו נתקע עם בעיות בהמצאת דמויות, ערים, גלדות ושאר עולמות וכו' מעולם הפנטזיה אהיה שמח לעזור... פשוט יש לי יותר מדיי זמן פנוי ללא גישה לאינטרנט. רק דבר אחד קטן לטוב או לרע, הכל אצלי מבוסס על החוקים של העולם ועל ההגיון שלו - מגביל מצד אחד, אך מצד שני... טוב, פשוט הרבה יותר הגיוני.

BluePrint

New member
להריץ אחורה לפני החזרה?

אם משעמם לך, אז אולי נסה משהוא אחר? אשמח "לשכור" את שרותיך, אבל אני רוצה עולם מודרני.

TheHatter

New member
ניסיתי

ומנסה, פשוט עולמות פנטזיה ומשחקי תפקידים תמיד תפסו חלק נכבד מהמחשבות שלי, ככה שאני עושה את זה גם ככה. לפחות בצורה כזאת אני מקווה לראות את זה מתפתח יותר

The Evil Rabbit

New member
נצל"ש: פנייה לחברי התעשייה הגובליני

ת. שאלה: למה לא היה עדכון כבר הרבה זמן? אני מצפה כבר זמן רב לעדכון שיגיע עם עוד תוכן למשחק וכיו"ב אבל העדכון האחרטן היה בחנוכה לקראת כנס פרנויה. מה קורה? תודה מראש על התשובה. נ.ב. הייתי שואל במייל אבל אני מאמין שזאת שאלה שמעניינת הרבה אנשים.

ננסק

New member
עובדים על זה במרץ

כבר שלושה שבועות שאנחנו די טוחנים את התחת במטרה לגמור כבר את ההכנות לעדכון הבא. הסתבר שהוא יותר מסובך ממה שחשבנו - היינו צריכים לעבוד הרבה על הפרטים הקטנים, כדי לוודא שהכל מגניב כמו שצריך. חוץ מזה, אנחנו עסוקים גם עם הכתבות לטור החדש שלנו, בפאה החמישית.

למעלה