ואולי יהיה נורא לא נעים? טעם החיים 5 - כחול מדי לפורום הזה.
ר רסיסים של אושר New member 25/4/02 #21 בגלל זה בד"כ אני דוגלת שאין כל צורך לממש פנטזיות או חלומות. כל כך כיף ונעים לחלום ולפנזט ולפעמים שמגשימים את החלום זה בכלל לא מרגש ומיוחד כפי שהיה כשהיה חלום.
בגלל זה בד"כ אני דוגלת שאין כל צורך לממש פנטזיות או חלומות. כל כך כיף ונעים לחלום ולפנזט ולפעמים שמגשימים את החלום זה בכלל לא מרגש ומיוחד כפי שהיה כשהיה חלום.
ר רסיסים של אושר New member 25/4/02 #23 זה בהחלט נכון ! ואני כבחורה סקפטית - לעתים עד כדי בחילה - הרבה פעמים חושבת שהמציאות היא דמיון מפותח של אחר.
זה בהחלט נכון ! ואני כבחורה סקפטית - לעתים עד כדי בחילה - הרבה פעמים חושבת שהמציאות היא דמיון מפותח של אחר.
א אש לי New member 25/4/02 #8 I´ts a small world after all../images/Emo79.gif איזה זכרון מתוק מדיסנילנד בקליפורניה מקשיבים לצלילים?
I´ts a small world after all../images/Emo79.gif איזה זכרון מתוק מדיסנילנד בקליפורניה מקשיבים לצלילים?
י יודעת לגעת New member 25/4/02 #11 איימי.....הזכרת לי..... אבל מיורודיסני אני והילדים באמת זכרון מתוק
ר רשפים של אור New member 25/4/02 #16 Don´t tell me about... כמה שהעולם קטן התגלה לי, בין היתר, פה בפורום או יותר נכון, שם במפגש...
V viviti New member 25/4/02 #26 אבל עכשיו גם את יכולה לקרוא את מה שהיא כתבה....... אלא אם כן היא כותבת בפורום ´מחשבים´