עולם קטן !!!!

עולם קטן !!!!

אתמול התברר לי אחרי עבודת תחקיר מעמיקה כי...... שכנתי, מהחדר הצמוד אלי במשרד, היא דמות מפורום אחר.... ושהיא יודעת כבר זמן מה מי אני, שאני היודעת לגעת, קראה את שכתבתי, ו......מוזר מאד. איזו עולם קטן! אילו הפתעות צצות לנו בחיים!!!

:)) אני מתה על העולם הקטן !

ובלי שום קשר אני רוצה גם כן לשתף במשהו. קניתי לעצמי את הדיסק הכפול של אושיק לוי. נו כן... יש כאלה שאוהבים אותו ואני הראשונה מביניהם ! ומה? המערכת בבית התקלקלה לי. ואין לי רדיו דיסק באוטו. והסי.די בחדר של מעין ותפוס כל הזמן. אבל כל הזמן עם אלפי/גורדי/דינו ושאר ירקות. בקיצר יום אחד הצלחתי לפניה לשים את הדיסק בסי.די ולהקשיב לנערץ עלי. והיה את השיר של טוליק. ומה? מעין התאהבה בשיר עד כלות נשמתה :)) אז כל הזמן היא שומעת את השיר הזה. היא התאהבה בשיר "זכרון יעקב" (אני כותבת וצוחקקקקקת) אבל טוליק? הילדה מאוהבת בטוליק ! ועכשיו כל לילה אנחנו שרים רק על טוליק ועוד מעט יימאס לי מהשיר המקסים הזה אבל העיקר שעכשיו אני שומעת את אושיק לוי כל היום :)) הילה - מחייכת.

רסיסים של ידע!!!

ואולי את לי דבר מה רומזת???? הילה, תאמרי לי , למה את מחייכת. נראה לי שלך ולי יהיה כאן דיבור, נראה עד כמה אני ואת טובות בחיבור.

ואני שוב מחייכת....

חייכתי קודם לכן בגלל מעין. משעשע אותי שילדה בת שלוש וחצי מתרפקת באהבה על שיריו של אושיק לוי. גורם לי עונג שהילדה שלי אוהבת את השירים שאני אהבתי כילדה ואוהבת עד היום - טוליק הוא משנת 1978 ! ובכלל. תמיד שאני מדברת על מעין אני מחייכת. זה מן טיק לא רצוני שכזה :) נפגשנו במפגש. אני חושבת... (חוץ מחוסר קליטה גם אין לי זכרון :) דיבור? חיבור? אני מאוד אשמח. הילה.

בעצם התבלבלתי לגמריי

יודעת לגעת חייבת לדעת... אוף זה מבלבל !! אני חושבת שבמפגש ראיתי את חייבת לדעת הסטודנטית? אויייי עשיתי מישמש מהכל.

עולם קטן ומופלא

באמת העולם קטן ומופלא נתקלים בכל מיני אנשים בלתי צפויים, במקומות הבלתי צפויים, וברגעים הבלתי צפויים. זהו כנראה גלגל החיים!!!

תוליק הוא מלשון תובל.

תובל היה ילד קטן ויפהפה שאהב לשבת על חוף הים ולבלות בו. לימים גדל לגבר מדהים ומיוחד. הוא נפל בקרב. אני חושבת בלבנון. לא בטוחה. תוליק יושב לו בשקט בחול יושב ומביט על הים הכחול העיניים של תוליק שני כוכבים ואוכל הוא בנחת אשכול ענבים תוליק היי תוליק תן לי ענב אך תוליק שותק כמעט נעלב הענב הוא של תוליק כל האשכול רק לו לו לתוליק מותר לאכול תוליק יושב לו בשקט בחול יושב ומביט על הים הכחול בעיניים של תוליק דמעות עגולות כי רינה הלכה לה לבד בחולות. אוהבת את התום והיופי שבשיר הזה. את המנגינה המקסימה את הקול הנפלא של אושיק לוי הילה - ששרה את השיר הזה בערך 10 פעמים ביום.

וזה מה שיפה במדיה הזאת.....

יפה, שיכולה להיתקל באנשים מיוחדים ממקומות שונים ומרוחקים שבחיים לא היית משוחחת איתם ומעבר לכך יכולה פתאום להבחין שהחברה שלך ההיא מהעבודה או שהבוסית שלך היא בעצם חברה טובה מאד מכאן מהפורום. אבל....... בכל דבר יפה יש גם חיסרון.

viviti

New member
יכול תמיד להווצר מצב

שהיא מהעבודה אבל לא חברה.... ואז, לפעמים יכול להיות לא נעים להפרס לפני אדם ש.... נו, לא היית חולקת איתו דבר מרצון

הדיסק הזה מדהים !!

איזה שירים. פשוט תענוג לאוזן ולנשמה. מנסיון? כמעט ואי אפשר להשיג את הדיסק הזה בחנויות. אני רכשתי אותו במיתוס ברשת. ואם יש לך נקודות של ויזה לאומי בכלל הרווחת. חצי מחיר ! הילה - ברגע של פרסומת למיתוס? או בעצם לאושיק לוי.... :)

תבור.

New member
טוליק

קצת מידע על השיר. המחברת כתבה אותו לילד במשפחתה שאחר כך נהרג כקצין בצבא.

פנטזיה גברית...

גם כזו יש לנו כאן. (ולא רק רק פנטזיה נשית) אתה רואה. הפנטזיה שלך התגשמה.... אצלי.

למעלה