עולם סלולרי חדש מהיום אפשר לנדוד בין החברות, יש למישהו סלולרי המיוחד לשימוש סודי?
M MARCKO POLO New member 2/12/07 #1 עולם סלולרי חדש מהיום אפשר לנדוד בין החברות, יש למישהו סלולרי המיוחד לשימוש סודי?
B ben 911 New member 2/12/07 #2 מעניין שחברות הסלולר ממלאות פיהם...../images/Emo19.gif הייתי בטוח שיצאו בקמפיינים מפתים כדי למשוך לקוחות אל שורותיהם. לי פשוט נמאס מסלכלום. זה יקר...אני תקוע עדיין בדור הראשון. דהיינו הפון שלי לא יודע לצלם. לא יודע לנגן. אפילו קפה הוא לא יודע ל....
מעניין שחברות הסלולר ממלאות פיהם...../images/Emo19.gif הייתי בטוח שיצאו בקמפיינים מפתים כדי למשוך לקוחות אל שורותיהם. לי פשוט נמאס מסלכלום. זה יקר...אני תקוע עדיין בדור הראשון. דהיינו הפון שלי לא יודע לצלם. לא יודע לנגן. אפילו קפה הוא לא יודע ל....
ר רוכב בלילה New member 2/12/07 #3 בשבלם זה "קילה" זה לא בא מהם זה חוק בכנסת שבא כביכול להגן עלינו האזרח.
B ben 911 New member 2/12/07 #4 שנים אנו תקועים איתם בגלל המספר הקבוע והנה כשסוף סוף נפלה הזדמנות פז בחיקנו להחליף ספק שרות... הם שותקים בצורה דיי מחשידה.. ייתכן שהם כבר מזמן התאגדו לקרטל. מחירים זהים בכל הרשתות הן של זמן אוויר והן של מכשירים.
שנים אנו תקועים איתם בגלל המספר הקבוע והנה כשסוף סוף נפלה הזדמנות פז בחיקנו להחליף ספק שרות... הם שותקים בצורה דיי מחשידה.. ייתכן שהם כבר מזמן התאגדו לקרטל. מחירים זהים בכל הרשתות הן של זמן אוויר והן של מכשירים.