עולם מכושף חוזר=]]

Charmed3oy

New member
עולם מכושף חוזר=]]

אוהבים מכושפות? רוצים להקים דמות מישלכם? שד? מכשפה? או סתם בשביל ליראות תמונות,ולהיות עם הקהילה שלנו?D: כנסו לכאן- http://charmed-world.up.co.il/ המשך יום טוב.

Liad B

New member
אני מצטער מראש אבל...

... למרות שאתם אומרים שזה מדכא, הפורום הזה מתחיל לאבד את כל החברים שלו לאט לאט, ואני לא חושב שזה בגלל שהסדרה נגמרה, אז נכנסתי לפורום באפי ואנג'ל כדי לבדוק איך הם מצליחים לגרום לכך שהפורום ימשיך לפעול כ"כ הרבה זמן גם אחרי סיום הסדרה.. הפורום שלהם ממש מגובש, יש את המסיבאפי הזאת, יש הרצאות וערבי הקרנת פרקים, וזה נראה שיש להם חברים טובים בפורום (חלקכם שם אז תתקנו אותי אם אני טועה).. בכל מקרה, חופש חנוכה קרב, ובעוד שבוע וחצי לרובנו יש חופש של שבוע. בשבוע הזה ייתקיים מפגש פורום, מתי? זה תלוי בכם. קודם כל, המיקום יהיה בעזריאלי, אני לא חושב שזה נתון ממש לויכוח. זה במרכז הארץ, עוברת שם תחנת רכבת ככה שכולם יכולים להגיע בלי להתברבר יותר מידי. אני חושב שגם אלה שגרים בצפון ובדרום יכולים לסוע למרכז ליום אחד בחופש. בהמשך של השרשור אני אכתוב ימים ותאריכים בחופש וכל אחד יסמן
או
מתחת לתאריכים שהוא יכול בהם. התאריך שיוכלו בו הכי הרבה חברים ייבחר, והשאר.. ייצטרכו לפנות את היום הזה, אלא אם כן נמצא דרך גמישה יותר לסדר את זה.

flying eagle

New member
אני עוד לא יכולה לדעת

יהיו לנו מלא ימים מרוכזים, והתאריכים שלהם עוד לא ידועים... אז ברגע שיהיו לי תאריכים אני אחזור אליכם...

barhenhalliwell

New member
קהילת באפי היא אכן קהילה מאוד

מגובשת.. תמיד היו פה בפורום [בעבר] נסיונות לעשות מפגשי פורום.. גם כשהסדרה שודרה והכל, ורובם נכשלו.. זה לא עבד. אם תהיו בעזריאלי אתם מוזמנים אליי לעבודה בעולם הממתקים, אני לא חושב שאגיע למפגש עצמו כי אני עובד, אבל אשמח אם תבואו לבקר :)

Charmed YC

New member
נאממ. בעיה!

אין לי מושג איך מגיעים -_- אם למישו בא להיות נחמד שיסביר לי [: [אבל אממ עדיין לא בטוח שאוכל להגיע...הורי היקרים -.-]

flying eagle

New member
תמיד אפשר לקחת רכבת

ולרדת בתחנת השלום (למי שלא יודע מגדלי עזריאלי נקראים גם "מגדלי השלום"...) אני מקווה שאני אצליח להגיע. בתקווה שלא יהיו ימים מרוכזים ו/או עבודה. ונא להתחשב שלי מצפה נסיעה די ארוכה... (בערך שעתיים באוטובוס. אם לא יותר..
)

מירושלים..

וסליחה שאני עונה רק עכשיו,פשוט היה לי סמינריון מיום חמישי,וחזרתי אתמול בלילה

סבבה.

אני מתכנן לעבוד בחנוכה,אבל תגידו מה התאריך של המפגש כדי שאני אדע מתי לקחת יום חופש...

flying eagle

New member
../images/Emo128.gif

ביום הזה יש לי יום מרוכז. כל השאר רוב הסיכווים יהיו בסדר...

למעלה