עולם מושלם

עולם מושלם

שלום שוב לכולם ובמיוחד לך ניקולי תודה על התגובות זה עזר לי להבין עוד כמה דברים חשובים והרגשתי צורך לשתף אותכם בעוד משהו שכתבתי בשביל שתדעו שאיפשהו עמוק בתוכי למרות ואחרי מה שעברתי אני באמת חושבת שיש כזה דבר "עולם מושלם" 03/10/2001 עולם מושלם יש בי מחשבה שאפשהו נמצא העולם המושלם שהשמש זורחת שם כל פעם מחדש ובלילה כשהיא שוקעת עולה אור הירח ומאיר את השמיים עם שביל של כוכבים וכל פעם שהשמש זורחת ליום חדש עולים בי גלים של מחשבות מחשבות משונות כמו מה קורה עכשיו בעולם אחר/? או מה היה קורה אם הייתי נמצאת עכשיו במקום(ע) אחר/? ואז המחשבות הופכות להיות מפחידות ואני מרגישה בתוך-תוכי גל חזק של אכזבות אכזבות שעברתי ועוד כאלו שאני פוחדת שוב לעבור וברגע שאני יודעת שהאכזבה שאני מרגישה הגיעה לשלב שכאב באמת אני מתעוררת ומנסה להבין ולדעת שאפשהו נמצא העולם המושלם והשמש שם זורחת כל פעם מחדש עולם שבו אני מפסיקה לבכות עולם שבו אני מפסיקה לכאוב ישנו עולם מושלם שבו העצב נשכח והאושר נמשך שם השמש תזרח כל פעם מחדש והרוח שמתנפצת כלהבת תענוגות ומתוך חשכת הלילה מופיע אור השחר עולם שבו מתגשמים חלומות עולם שבו אפשר להאמין ביכולת להתגבר על כל מכשול עולם שמתבונן פנימה שמקשיב ללב עולם שבו נמצא גם רגעים אחרים עולם שבו אתה מגלה מי אתה באמת ישנו עולם מושלם שבו העצב נשכח שם השמש תזרח והרוח תתנפץ כלהבת תענוגות .עולם מושלם מוקדש לכל מי ששכח כיצד לצחוק וגאה מכדי לבכות/ לכל אנשי פורום אכזבות מאשרת לכם להגיב

ניקולי

New member
עדין....

את חושבת וחולמת על עולם מופלא... אם את שואלת אותי??? העולם שאת חולמת עליו הוא לא כאן.. אלא שם למעלה.. ושוב זה מחזיר אותך למה שכתבת מקודם.. גן העדן בשבילך זהו העולם המופלא.. יש לך נטייה עצומה למוות... בשיר שלך אין שום מילה שמזכירה חיים... את מדברת על העולם המופלא שלדעתך הינו העולם הבא.... הייתי רוצה שתכתבי שיר אחר.. מכתב אחר.. תנסי ותראי שתצלחי עם קצת רצון תבוא היכולת.. תכתבי שיר שיבוא מתוך ה
אל תוך ה
שיר מרגש על החיים... זיכרי... מה

../images/Emo51.gif

דבר ראשון בוקר
טוב לכולם ניקולי
נראה לי שקיבלת עלי רושם קצת מוטעה למרות שיש משהו בדברייך כי מי לדעתך לא חושב וחולם אפילו פעם אחת על עולם מופלא את אומרת שהעולם המופלא שלי הוא גן העדן הבנת אותי לא בדיוק כמו שניסיתי שיבינו אותי אין לי שום רגע של מחשבה על גן העדן (שלא ידפקו לי פתאום בדלת פסיכולוגים פסיכיאטר או כל דבר אחר) גם אם לרגע אחד חשבתי על העולם הבא זה רק בשביל לפגוש שוב לרגע אחד את אבא של ז"ל ומה שכתבתי עד עכשיו 2 המכתבים שראית אולי באמת מדברים על העולם הבא אבל הכל נכתב ברגע של מחשבה עמוקה על (שוב) אבא שלי אמרת לי לכתוב מכתב אחר אז באתי ופתחתי את המסמכים שלי בשביל לשתף אותך במכתב אחר שכתבתי אבל האמת שלא מצאתי משהו שדומה למה שאמר לי לנסות לכתוב כי אולי באמת עד עכשיו חשבתי על "העולם המושלם שלי" בכל אופן אני אשתף אותך בהמשך על משהו אחר שאכתוב

למעלה